آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

آلمان خبر داد:

احتمال دستیابی به توافق در روزهای آینده

سخنگوی وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که این کشور معتقد است امکان دستیابی به توافق هسته‌ای میان ایران و قدرتهای جهانی طی روزهای آینده وجود دارد.

احتمال دستیابی به توافق در روزهای آینده
سخنگوی وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که این کشور معتقد است امکان دستیابی به توافق هسته‌ای میان ایران و قدرتهای جهانی طی روزهای آینده وجود دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اعلام کرد به اعتقاد برلین دستیابی به توافق هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 طی روزهای آتی امکانپذیر است. این سخنگو در نشست خبری عادی دولت آلمان گفت: مذاکرات بسیار جدی و دقیق و مشکل بر سر جزییات است.

وی افزود: من بسیار امیدوارم و همچنین پیش بینی می کنم که ما در روزهای آتی به نقطه ای برسیم که تصمیم هایی در باره مسایل سیاسی گرفته شوند.

از سوی دیگر ارنست‌مونیز، وزیر انرژی آمریکا بعد از سفری کوتاه به لیسبون برای دریافت یک مدال افتخار،  دقایقی پیش به وین برگشت. وی با انتشار پیامی توئیتری عنوان داشت: سخت کار می‌کنیم تا به توافقی خوب یابیم که براساس «علوم دقیقه» باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.