آخرین خبرسناتور آمریکایی: سرمایه‌مان را به خاورمیانه نفرستید
2بازدید

5+1 بیش از ایران به توافق نیاز دارند

نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: 1+5 بیش از ایران به توافق هسته‌ای نیاز دارند و اگر مذاکرات به بن‌بست برسد مسئولیت آن متوجه طرف مقابل است.

به گزارش فارس: حجت‌الاسلام حسین سبحانی‌نیا نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کارشکنی‌های آمریکا در روند مذاکرات هسته‌ای گفت: تیم مذاکره‌کننده ایرانی از همان ابتدای کار خطوط قرمز خود را مشخص کرده و چه در ژنو و چه در لوزان و چه امروز در وین این خطوط قرمز واحد بوده است.

وی ادامه داد: طرف مقابل در مراحل مختلف مذاکرات موضوعات مختلفی را وارد بحث مذاکرات کرده و با این روش سعی داشته تا مشکلاتی را برای تیم ایرانی ایجاد کند.

نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: هرگونه مشکلی که در حصول توافق میان ایران با 1+5 پیش آید مسئولیت آن برعهده طرف مقابل است و اگرچه طرف غربی با رسانه‌های خود سعی دارد تا بر افکار عمومی دنیا تاثیر بگذارد اما همگان می‌دانند که در صورتی که مذاکرات به نتیجه نرسد مسئولیت‌ آن بر عهده 1+5 است.

سبحانی‌نیا خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها و سایر اعضای 1+5 بیش از ایران به مذاکرات و توافق دارند و اگر این گونه نبود وزیر خارجه آمریکا بیش از 10 روز در وین نمی‌ماند و سایر وزرای خارجه این گروه نیز دائما به وین سفر نمی‌کردند پس مطمئنا آنها نیاز زیادی به این توافق دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.