آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

آغاز تمرینات قوچان‌نژاد با چارلتون از امروز

مهاجم ایرانی تیم فوتبال چارلتون از امروز (دوشنبه) تمریناتش را با این تیم آغاز می‌کند.

به گزارش تسنیم، رضا قوچان‌نژاد که یک فصل دیگر از قراردادش با باشگاه چارلتون انگلیس باقی مانده است، از امروز (دوشنبه) تمرینات خود را با این تیم آغاز خواهد کرد.

مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان که سال گذشته و پس از جام جهانی 2014 برزیل به صورت قرضی از این تیم جدا شد و ابتدا به تیم الکویت کویت و سپس الوکره قطر پیوست، در حالی به انگلیس بازگشته که با پیشنهادی از کشور اسپانیا روبه‌رو شده اما تا به نتیجه رسیدن مذاکرات بازیکن چارلتون محسوب می‌شود.

از این‌رو قوچان‌نژاد امروز اولین تمرین خود را با تیمش انجام خواهد داد و در صورتی که تا پایان فصل نقل‌وانتقالات نتواند تیم جدید خود را معرفی کند، فصل را با چارلتون آغاز خواهد کرد.
قوچان‌نژاد به دنبال جدایی از چارلتون است و پیشنهاداتی که به این بازیکن رسیده توسط مدیربرنامه‌هایش پیگیری می‌شود تا به نتیجه برسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.