آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

توقیف پرایدی با بیش از ۶۰ میلیون ریال خلافی

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان گفت: یک دستگاه خودرو پراید با خلافی بیش از 60 میلیون ریال در مسیر بندرعباس- میناب در استان هرمزگان توقیف شد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان گفت: یک دستگاه خودرو پراید با خلافی بیش از 60 میلیون ریال در مسیر بندرعباس- میناب در استان هرمزگان توقیف شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ محمدباقر سلیمی روز شنبه افزود: این خودرو به دلیل سرعت غیرمجاز در مسیر مذکور در 48 ساعت گذشته توقیف و در استعلام صورت گرفته مشخص شد خودروی یاد شده دارای 60میلیون ریال خلافی و 122 فقره تخلف در مدت سه سال است که برای سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شد.

وی تصریح کرد: برابر ماده هشت قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی خودروهای دارای صورت وضعیت خلافی بیش از 10 میلیون ریال توسط پلیس راهور توقیف و برای سیر مراحل قانونی به پارکینک منتقل می شوند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان با اشاره به افزایش تردد در مسیرهای درون شهری و برون شهری در تعطیلات عید سعید فطر، از رانندگان خواست تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از وقوع هرگونه حوادث تلخ رانندگی پیشگیری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.