آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
1بازدید
۰

درگيري هاي هند و پاکستان در کشمير ادامه دارد

یک مقام پلیس محلی پاکستان نیز گفت ساکنان محلی به سبب ترس از شدت یافتن درگیری ها در حال فرار از منطقه هستند. سال قبل طی عید فطر، 20 نفر در دو سوی مرز در درگیری های شدید کشته شدند.

پس از اینکه چند روز قبل در درگیری میان نیروهای نظامی هند و پاکستان در منطقه کشمیر، دست‌کم پنج نفر کشته شدند، نیروهای دو کشور روز شنبه بار دیگر به تبادل آتش پرداختند.

به گزارش اسوشیتدپرس از اسلام آباد، ارتش پاکستان اعلام کرد در شرایطی که مردم کشمیر در حال برگزاری جشن عید فطر بودند، نیروهای نظامی هند با استفاده از سلاح های سنگین، منطقه نزاپیر (Nezapir) را هدف قرار دادند.

مقامات هندی در این زمینه اظهارنظری نکرده اند. مقامات دهلی نو و اسلام آباد اغلب یکدیگر را به شروع درگیری ها متهم می کنند.

هنوز گزارشی درباره تلفات احتمالی درگیری های جدید دریافت نشده است.

یک مقام پلیس محلی پاکستان نیز گفت ساکنان محلی به سبب ترس از شدت یافتن درگیری ها در حال فرار از منطقه هستند. سال قبل طی عید فطر، 20 نفر در دو سوی مرز در درگیری های شدید کشته شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.