آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

خسارت سیل جاده چالوس به یکصد دستگاه خودرو

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی کرج گفت: سیل عصر دیروز یکشنبه به بیش از یکصد دستگاه خودروها سبک و سنگین در جاده کرج - چالوس خسارت وارد کرد.

خسارت سیل جاده چالوس به یکصد دستگاه خودرو
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی کرج گفت: سیل عصر دیروز یکشنبه به بیش از یکصد دستگاه خودروها سبک و سنگین در جاده کرج - چالوس خسارت وارد کرد.

به گزارش ایرنا، سهراب شهبانی عصر دوشنبه افزود: این خودروها در حاشیه جاده کرج - چالوس متوقف شده بودند که بارش ناگهانی و طغیان رودخانه کرج، تعدادی از آنها را با خود برد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری کرج اظهار داشت: اکنون نیروهای امدادی مدیریت شهری کرج در حال خارج کردن خودروها از زیر گل و لای هستند.

وی اظهار داشت: به دنبال بارندگی عصر دیروز و وقوع سیلاب ویرانگر در روستای سیجان جاده چالوس، تعدادی از نیروها و ماشین آلات امدادی آتش نشانی به دستور شهردار کرج روانه محل حادثه شدند و از شب گذشته تاکنون به امدادرسانی ادامه داده اند.

شهبانی با بیان اینکه تاکنون اجساد 8 نفر از حادثه دیدگان کشف شده است، گفت: طبق بررسی ها 12 نفر ناپدید شده اند

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.