آخرین خبرتهران بارانی می‌شود
1بازدید

جری بنگستون فردا برای برانکو بازی می کند؟

ملی پوش هندوراسی در پرسپولیس

پرسپولیس برای تقویت خط حمله خود از مهاجم ملی پوش هندوراسی برای حضور در این تیم دعوت کرده است.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس؛ جری بن سون با نام کامل جری ریکاردو بنگتسون بودن، متولد شهر سانتاروزا، مهاجم 28 ساله تیم ملی هندوراس که در عضویت تیم ملی المپیک این کشور نیز بود با سابقه بیش از 50 بازی ملی برای پیوستن به تیم فوتبال پرسپولیس، سه‌شنبه شب وارد تهران شد و از صبح امروز تست‌های پزشکی وی در حال انجام است. آخرین باشگاه‌های این بازیکن در فصل گذشته تیم‌های نیوانگلند در لیگ MLS آمریکابوده که به لیگرانوی آرژانتین قرض داده شده است .


ملی پوش هندوراسی در پرسپولیس



او در سه فصل اخیر تنها 5 گل برای تیم هایی که در آن عضویت داشته به ثمر رساند و البته در این 50 بازی برای کشورش 20 گل زده است.


برانکو ایوانکوویچ پس از مشاهده فیلم بازی‌های این بازیکن و سوابق حرفه‌ای او، از باشگاه خواست نسبت به جذب این بازیکن اقدام شود. این بازیکن در صورتی که مراحل تست پزشکی را با موفقیت انجام دهد، نسبت به عقد قرارداد با وی اقدام خواهد شد.

این بازیکن آماده به نظر می رسد و به کفته مدیربرنامه هایش حتی می تواند فردا برای پرسپولیس به میدان برود . بنگتسون قد بلندی دارد و برای حضور در پست مهاجم نوک به ایران آمده است .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.