آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

پلیس تگزاس یک دانشجوی سیاه پوست را کشت

یک افسر پلیس در ایالت تگزاس آمریکا یک دانشجوی سیاه پوست غیرمسلح ۱۹ ساله را که مظنون به سرقت و راندن یک خودرو از برابر یک نمایشگاه ماشین در دالاس بود، هدف قرار داد.

یک افسر پلیس در ایالت تگزاس آمریکا یک دانشجوی سیاه پوست غیرمسلح ۱۹ ساله را که مظنون به سرقت و راندن یک خودرو از برابر یک نمایشگاه ماشین در دالاس بود، هدف قرار داد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، پلیس می گوید این حادثه در شهر آرلینگتون در نزدیکی حومه شهر دالاس روی داده و افسری که این جوان سیاه پوست را هدف قرار داده در حال گذراندن دوران آموزشی بوده است.

بر این اساس برد میلر ۴۹ ساله قصد داشته تا با مردی که مظنون به راندن یک خودرو از برابر یک نمایشگاه ماشین بوده است، درگیر شود. به گفته مسئولان بیمارستانی، جوان سیاه پوست کشته شده کریستین تیلور نام دارد.

مقامات پلیس آریلینگتون می گویند زمانی که این جوان سیاه پوست هدف گلوله افسر تحت آموزش نیروی پلیس قرار گرفته، غیرمسلح بوده است. برد میلر به تازگی از آکادمی پلیس آمریکا فارغ التحصیل شده و به نیروهای پلیس اضافه شده بود.

این چندمین بار ظرف ماه های گذشته است که نیروهای پلیس آمریکا شهروندان سیاه پوست را هدف گلوله قرار داده و به قتل می رسانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.