آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
2بازدید

مجتهد: «مقرن بن عبدالعزیز» مجبور به استعفا شد

«مجتهد»، فعال عربستانی که به‌دلیل انتشار خبرهایی از مسائل پشت‌پرده خاندان حاکم در این کشور شهرت بسیاری را کسب کرده، فاش کرد که ولیعهد سابق عربستان مجبور به استعفا شد.

مجتهد: «مقرن بن عبدالعزیز» مجبور به استعفا شد
«مجتهد»، فعال عربستانی که به‌دلیل انتشار خبرهایی از مسائل پشت‌پرده خاندان حاکم در این کشور شهرت بسیاری را کسب کرده، فاش کرد که ولیعهد سابق عربستان مجبور به استعفا شد. 

به گزارش «تابناک»، مجتهد طی اظهاراتی در توئیتر نوشت: برخی اطلاعات در داخل خاندان حاکم سعودی حکایت از آن دارد که مقرن بن عبدالعزیز (ولیعهد سابق سعودی) پس از کناره گیری از سمت خود زمانی که فرزندانش از او سؤال کردند که آیا به‌میل خود استعفا کرده و یا مجبور به استعفا شده است، به‌شدت گریست و اعتراف کرد که مجبور به استعفا شده است.

ملک سلمان پادشاه عربستان پس از به قدرت رسیدن مقرن بن عبدالعزیز ولیعهد را از سمتش برکنار و محمد نایف جانشین ولیعهد را به‌جای وی تعیین کرد.

وی همچنین محمد بن سلمان فرزند جوان و بی‌تجربه خود را به سمت وزیر دفاع و جانشین ولیعهد انتخاب کرد.

بر اساس این گزارش، ملک سلمان پادشاه عربستان سعودی به تعطیلات کوتاه‌مدت خود در سواحل فرانسه پایان داده و پس از به‌پا شدن جنجال‌های زیاد و اعتراضات حدود 150هزار نفر از ساکنان محلی فرانسه به اقامت ملک سلمان در سواحل این کشور، مجبور به ترک آنجا و عزیمت به مغرب شد.


تسنیم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.