آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
661بازدید

ليورپول در آستانه‌ فروش به شيوخ دبی

گفته مي‌شود، هيكس و ژيلت، مالكين فعلي ليورپول نتوانسته‌اند قسط وام خود را پرداخت كنند و مجبور هستند براي بازپرداخت وام‌هاي خود باشگاه را به فروش برسانند.

تيم فوتبال ليورپول انگليس در آستانه‌ي فروش به شركت سرمايه‌گذاري و بين‌المللي دبي قرار دارد.

به گزارش ايسنا، اين شركت حاضر است براي به دست آوردن باشگاه انگليسي 400 ميليون پوند هزينه كند. قيمت اصلي ليورپول 350 ميليون پوند است و شيخ نشين‌هاي عرب براي ترغيب مالكان امريكايي، 50 ميليون پوند بيش از حد معمول مي‌پردازند.

گفته مي‌شود، هيكس و ژيلت، مالكين فعلي ليورپول نتوانسته‌اند قسط وام خود را پرداخت كنند و مجبور هستند براي بازپرداخت وام‌هاي خود باشگاه را به فروش برسانند.

سود ساليانه‌ي ليورپول حدود 30 ميليون پوند است و اين در حالي است كه بازپرداخت وام باشگاه رقمي در حدود 35 تا 40 ميليون است. همين مساله ممكن است يانكي‌ها را متقاعد به فروش باشگاه كند.

شيخ محمد المكتوم مديرعامل شركت بين‌المللي دبي گفت: «اگر آنها مايل نيستند باشگاه را به فروش برسانند، مي‌توانيم سهم 50 درصدي هيكس را بخريم تا آنگاه ژيلت را نيز در زمان متقضي متقاعد به فروش سهمش كنيم.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.