آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

میزان و روند خرید تضمینی گندم مثبت است

یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند خرید تضمینی گندم، عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه را مثبت ارزیابی کرد.

به گزارش ایسنا: هدایت‌الله میرمرادزهی عنوان کرد :‌بر اساس انگیزه و تلاش‌هایی که در بخش خرید گندم شد و برنامه‌ریزی جدی که آقای حجتی در این زمینه کرده بودند فکر نمی‌کنم که در بخش خرید گندم با کمبود مواجه شویم.

او ادامه داد: در مورد پرداخت قیمت خرید تضمینی نیز آن مقدار که تامین اعتبار شد پرداخت شد و بخش دیگر هم قرار است بعد از تامین اعتبار در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

این عضو کمیسیون کشاورزی، تصریح کرد:‌ میزان خرید تضمینی گندم و روند آن را مثبت ارزیابی می‌کنم. با توجه به اهمیت این ماده غذایی برای ما، روند کار به خوبی انجام شد. البته در مورد این که با توجه به خشکسالی و شرایط خاص کشورمان چقدر گندم برداشت کردیم مستلزم ارائه آمار بعدی در مورد این مساله است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.