آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
5بازدید

جالب ترین روایت تاریخی از تیم محبوب ایرانی ها

نحوه جالب انتخاب نام پرسپولیس: فال حافظ !

نحوه جالب انتخاب نام پرسپولیس: فال حافظ !

پیشکسوت تیم شاهین و پرسپولیس در یک مصاحبه جالب، نحوه انتخاب نام این تیم محبوب ایرانی ها را شرح داد.

به گزارش تابناک ورزشی، حمید جاسمیان در گرماگرم یک مصاحبه در واکنش به جشن شش تایی کردن استقلال گفت: بعد از انحلال شاهین ما هشت نفر بودیم که پرسپولیس را تشکیل دادیم؛ من، هادی طاووسی، همایون بهزادی، حمید شیرزادگان، بیوک وطن‌خواه، مهراب شاهرخی و... رفتیم پیش مرحوم عبدو در بولینگ و قرار شد تیم فوتبالی درست کنیم . برای انتخاب نام این تیم جدید که می خواست جایگزین شاهین شود، مرحوم رضایی مشاورآقای عبدو، فال حافظی گرفت که کلمه‌ای در آن با عنوان پرسپولیس بود و به همین دلیل، نام تیم را پرسپولیس گذاشتیم.

جاسمیان ادامه داد: خود من هم اولین کاپیتان پرسپولیس بودم که بعد از شاهین تهران، شاهین آبادان و پیکان افتخار داشتم چهارمین بازوبند کاپیتانی‌ام را در پرسپولیس به بازو ببندم اما هیچ‌گاه چه زمانی که شاهین بودیم و چه زمانی که در پرسپولیس حضور داشتیم به یاد ندارم که استقلال هشت گل به ما زده باشد و اگر آقایان مدرکی در این‌باره دارند رو کنند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

احمد۱۳۹۹/۰۵/۰۹ ۱۵:۱۸

شاید منظور همون تخت جمشیده که در شعر حافظ اومده

رهگذر۱۳۹۴/۰۶/۲۱ ۱۶:۳۴

والا تا اونجا که ما یادمونه نام شاهین از فال حافظ در آمد.
یک شعر مضمون ای کبوتر نگران باش که شاهین آمد. فکر میکنم معلم اخلاق دکتر اکرامی تفعل زده بودند حالا دیگه بقیه رو نمیدونم

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۸ ۱۴:۱۶

بابا جدی نگیرید حاجی فتل خواسته یه بمب بترکونه منتها از نوع خندش

فرهاد۱۳۹۴/۰۶/۱۸ ۱۱:۰۴

با سلام اول به حافظه ام رجوع کردم چیزی نبود بعدش جستجویی اینترنتی در دیوان حافظ کردم و "پرسپولیسی" نیافتم. ممنون میشم اگه دوستان مصرع، بیت یا غزلی از حافظ که واژه پرسپولیس در اون بکار رفته را عنایت کنند.

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۷ ۲۰:۲۱

بعید میدانم کلمه پرسپولیس در حافظ باشد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.