رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۰

کشتی قهرمانی جهان/سوریان در یکچهارم منتظر بایراموف

مسابقات چهار وزن دوم کشتی فرنگی قهرمانی جهان از ساعت 21:30 دوشنبه به وقت تهران در لاس‌وگاس آمریکا آغاز شد و  نمایندگان کشورمان در اوزان 59، 71، 80 و 130 کیلوگرم به مصاف حریفان خود رفتند که حمید سوریان در وزن 59 کیلوگرم با پیروزی در دومین دیدارش راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد.

به گزارش تابناک ورزشی، فرنگی‌کار پرافتخار وزن ۵۹ کیلوگرم ایران پس از استراحت در دور نخست، با نتیجه 8 بر صفر مقابل ری‌بر خوزه رودریگز از ونزوئلا به پیروزی دست یافت و در دور سوم نیز کشتی‌گیر‌ فنلاندی، جانی هاپاماکی را با ضربه فنی شکست داد تا راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شود. سوریان در این مرحله حساس با برنده دیدار روشن بایراموف از آذربایجان و وون چول یون از کره شمالی مبارزه خواهد کرد.

از حوادث مهم این وزن می‌توان به شکست رومن آمویان دارنده برنز المپیک 2008 پکن و جهان با نتیجه 9 بر صفر مقابل المورات تاسمرادوف از ازبکستان اشاره کرد. کشتی‌گیران کره شمالی، آذربایجان، گرجستان، قرقیزستان و اوکراین در گروه سوریان حضور دارند. در این وزن 44 کشتی گیر وزن کشی کرده‌اند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.