آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
4بازدید

هوای طوفانی در انتظار مازندران

مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: هوای مازندران از شامگاه امشب پنج‌شنبه 26 شهریور با کاهش محسوس دما طوفانی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: هوای مازندران از شامگاه امشب پنج‌شنبه 26 شهریور با کاهش محسوس دما طوفانی می‌شود.

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه مازندران گفت: از امروز جو ناپایدار در هوای استان آغاز شد که شدت و اوج باران از شامگاه پنج‌شنبه در حد اخطار خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه مسافران و هم استانی‌ها باید کاملا در زمینه اخطارهای هواشناسی هوشیار باشند، عنوان کرد: وضعیت هوا در روز جمعه با رعد و برق و وضعیت طوفانی در دریا همراه خواهد بود و خطر آبگرفتگی معابر عمومی وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی مازندران با بیان اینکه دمای هوا از شش تا 10 درجه کاهش می‌یابد، تصریح کرد: توصیه می‌شود مسافران در حریم رودخانه اطراق نکنند و دامداران نیز دام‌هایشان را به نقاط امن انتقال دهند.

وی افزود: وضعیت جاده در برخی از نقاط نیز مه‌آلود است لذا به رانندگان توصیه می‌شود با احتیاط کامل رانندگی و با اطلاع از وضعیت جاده‌ها مسافرت کنند.

داداشی همچنین شنا در دریا، قایقرانی تفریحی، ماهیگیری و رفتن به دریا را در این مدت ممنوع اعلام کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.