آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

هشدار به سوءاستفاده از نشان «پلیس فتا»

صفحات موجود در شبکه‌های اجتماعی از سوی برخی کاربران ایجاد شده و این صفحات به هیچ عنوان به پلیس فتا مربوط نمی‌شود

هشدار به سوءاستفاده از نشان «پلیس فتا»
پلیس فتا هیچ صفحه‌ای در شبکه‌های اجتماعی موبایلی ندارد. 

به گزارش فارس، سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا، گفت: صفحات موجود در این شبکه‌های اجتماعی از سوی برخی کاربران ایجاد شده است و این صفحات به هیچ عنوان به پلیس فتا مربوط نمی‌شود.

سرهنگ علیرضا آذردرخش اظهار داشت: متأسفانه شاهد هستیم که برخی از این شبکه‌های اجتماعی از آرم، تصاویر، عنوان و سمت شاغلین در پلیس فتا سوءاستفاده کرده تا صفحه خود را برای دیگر کاربران صفحه‌ای رسمی معرفی نمایند و از این طریق بتوانند سوء‌استفاده کنند.

وی با بیان اینکه کاربران شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه مراقب باشند و به هیچ عنوان تحت تأثیر این صفحات قرار نگیرند، افزود: پلیس فتا به کاربرانی که اقدام به راه‌اندازی صفحه در شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه و دیگر شبکه‌های اجتماعی می‌کنند هشدار می‌دهد که این کار جرم است و برابر قانون با مجرمان برخورد می‌شود.

وی از این کاربران خواست تا در اسرع وقت نسبت به حذف این صفحات از شبکه‌های اجتماعی موبایلی اقدام کنند. در غیر این صورت و ادامه فعالیت آنها در این صفحات، با توجه به مجرمانه بودن فعالیت این کاربران، از سوی پلیس فتا شناسایی شده و به محاکم قضایی معرفی می‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.