آخرین خبرتریتا پارسی: واکنش ترامپ به احتمال تشدید تنش با ایران
3بازدید
۰

دعای عرفه بیش از یک میلیون زائر حسینی در کربلا

عباس کیطان، روی صندلی چرخدارش دعای عرفه می خواند. می گوید: این بار نیامده ام برای خودم و امواتم دعا کنم، آمده ام تا همه نمازهایم، دعاهایم و قرآن خواندم را به برادرانم در الحشد الشعبی هدیه کنم.

دعای عرفه بیش از یک میلیون زائر حسینی در کربلا
عباس کیطان، روی صندلی چرخدارش دعای عرفه می خواند. می گوید: این بار نیامده ام برای خودم و امواتم دعا کنم، آمده ام تا همه نمازهایم، دعاهایم و قرآن خواندم را به برادرانم در الحشد الشعبی هدیه کنم.

به گزارش «تابناک»، عباس یکی از هزاران عراقی است که بعد از ظهر چهارشنبه برای دعای روز عرفه به کربلا آمده و می گوید ای کاش می توانستم با برادرانم به جنگ علیه داعش بروم.

بیش از یک میلیون زائر بعد از ظهر چهارشنبه از سراسر عراق و کشورهای مختلف جهان، از جمله از ایران همراه با عباس کیطان، در کربلای معلی دعای عرفه سر گرفتند، نماز خواندند و برای پیروزی نیروهای الحشد الشعبی بر گروه های تروریستی دست هایشان را به آسمان بلند کردند.

به گزارش ایرنا، جاده های منتهی به کربلا روز چهارشنبه شلوغ تر از همیشه ایام هفته بود، هر که توانست راهی شد و در بین الحرمین ، صحن حسینی و عباسی نشستند و به دعا مشغول شدند.

براساس این گزارش، هیات های بزرگ از بغداد و نجف و سایر استان های مرکزی و جنوبی به کربلا آمدند و کربلایی ها هم درپذیرایی از آنان کم نگذاشتند.

عتبه حسینی در این روز صندوق هایی برای جمع آوری کمک های مردمی در نقاط مختلف کربلا نصب کرد و زائران کمک های خود را به داخل آن انداختند. این کمک ها برای حمایت از نیروهای الحشد الشعبی و مجروحان این گروه ها جمع آوری می شود.

بسیاری از زائران نیز در این روز به مراکز خون گیری مراجعه کرده و به اهدای خون خود برای مجروحان اقدام کردند.


ایرنا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.