آخرین خبرچین میانجی مذاکرات ایران و آمریکا می شود؟/ از مذاکرات قطر تا ابتکار تازه پکن
0بازدید

«مگس سفید» صدای شهردار را هم درآورد

شهردار تهران با تاکید بر این موضوع که وظایف سازمان محیط زیست برعهده شهرداری تهران نیست، گفت: موضوع مگس سفید در شهر تهران است و در مبارزه با آن شهرداری کمک می‌کند اما نباید وظایف سایر وزارتخانه‌ها را شهرداری تهران انجام دهد.

شهردار تهران با تاکید بر این موضوع که وظایف سازمان محیط زیست برعهده شهرداری تهران نیست، گفت: موضوع مگس سفید در شهر تهران است و در مبارزه با آن شهرداری کمک می‌کند اما نباید وظایف سایر وزارتخانه‌ها را شهرداری تهران انجام دهد.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در حاشیه آیین ورود 200 دستگاه اتوبوس دوکابین و اتوبوس‌های هیبریدی و در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شهرداری تهران در مقابله با مگس سفید، اقداماتی انجام داده است، گفت: با همکاری دانشگاه و سایر سازمان‌ها باید مبارزه با مگس سفید را انجام دهیم. طبیعتا در حال حاضر نیز تجربه بهتری پیدا کرده‌ایم،‌البته مگس سفید پدیده‌ای است که نیازمند مطالعات بیشتری است تا بهترین روش برای مبارزه با این حشرات پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه درخصوص مقابله با مگس‌های سفید باید روش‌های جدیدی را به کار بگیریم، افزود: همکاران در حوزه خدمات شهری این کار را انجام می‌دهند و این مساله تنها با همکاری وزارت بهداشت و محیط زیست انجام می‌شود.

شهرداری تهران تاکید کرد: موضوع مگس سفید در شهر تهران است و در مبارزه با آن شهرداری تهران کمک می‌کند اما نباید وظایف سایر وزارتخانه‌ها را شهرداری تهران انجام دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۰۸ ۱۶:۲۶

به نظر میرسه که شهرداری به جای صدا، باید دستی از آستین در آره و به وظیفه اش عمل کنه.

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۰۸ ۱۶:۲۱

تا جناب شهردار فکری کنن، این مگسها مردم رو خوردن.

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۰۸ ۱۵:۴۹

بنظر ميرسد كه دوستان متخصص زيست شناس ميبايست علت اصلي را با تحقيق دقيق بدست آورده و سپس نسبت به رفع و يا تغيير آن اقدام گردد . براي مثال ميتوان به تغيير نوع پوشش گياهي حساس شد .مثلا درختان توت بدون محصول در بزرگراهها زياد استفاده ميشود كه ظاهرا با پوشش گياهي قبل در تهران كه بيشتر درختان چنار بوده است متفاوت است.

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۰۸ ۱۵:۰۰

ببخشید بعد از 2 ماه تازه. خوب صبر میکنند هوا سرد شه بعد که مردند بگن مگس رو ازبین بردیم تا سال دیگه

مهدی۱۳۹۴/۰۷/۰۸ ۱۴:۳۱

اه فک کنم تازه ایشون متوجه شدند همچین مشکلی تو شهر تهران وجود داره!!!! البته تو بقیه موارد شما هر کاره دیگه بخواید تو شهر انجام بدین اولین مسئول که باید بهش جوابگو باشین همین شهرداری هست!

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۰۸ ۱۴:۲۹

وحشتناكهههه من رفته بودم سمت انقلاب و جمهوري جرات نفس كشيدن نداشتم

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۰۸ ۱۴:۲۶

در شهری که مدعی پذیرایی از گردشگران خارجی است وجود این مگسها در هاله ای از ابهام است.

افشین۱۳۹۴/۰۷/۰۸ ۱۴:۲۳

چند سال پیش آقای شهردار فرمودند که مگس های سفید شهرداری را غافلگیر کرده است ولی امسال آقای شهردار وزارتخانه ها و سازمان های دیگر را غافلگیر دارند می کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی از کارهای مسئولین ما کارشناسانه نیست این را قبول کنند.

راد۱۳۹۴/۰۷/۰۸ ۱۴:۱۶

بدبختی های مان انقدر زیاد شده که مگس سفید که هیچی اگر یک روزی بگویند در تهران مار سیاه هم پیدا شده باز هم همه بی اعتنا خواهند بود اصلا مگر سلامتی مردم هم ارزشی دارد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.