رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۲

سومین شهر بزرگ قندوز هم سقوط کرد؛ «امام صاحب» در تصرف طالبان

سی ان ان نیز در خصوص سقوط شهر استراتژیک قندوز نوشت که تصرف این شهر نشان از قدرت طالبان، شکست دولت افغانستان و ضعف نیروهای نظامی آموزش دیده توسط ناتو است که حرکت بعدی آمریکا برای خروج از افغانستان را پیچیده می‌کند.

سومین شهر بزرگ قندوز هم سقوط کرد؛ «امام صاحب» در تصرف طالبان
با وجود اعزام نیروهای امنیتی افغانستان و نیروهای ناتو به ولایت قندوز، «امام صاحب» سومین شهر بزرگ این ولایت، پس از قندوز و بالا حصار، نیز سقوط کرد.

به گزارش تسنیم، شهرستان «امام صاحب» سومین شهر بزرگ ولایت قندوز، نیز بدست طالبان سقوط کرد.

روز دوشنبه با تصرف ساختمان‌های دولتی، آزاد شدن زندانیان و برافراشتن پرچم طالبان در شهر قندوز، این شهر سقوط کرده بود.

شهرستان «بالا حصار» در ولایت قندوز نیز عصر امروز بدست طالبان افغان افتاد.

شهرهای ولایت قندوز در حالی سقوط کرده است که نیروهای امنیتی تازه نفس و نیروهای ناتو متشکل از نیروهای ویژه آمریکایی، انگلیسی و آلمانی نیز به این ولایت اعزام شده‌اند.

نیروهای آمریکایی نیز حملات هوایی خود به شهر قندوز و اطراف آن را آغاز کرده است.

سی ان ان نیز در خصوص سقوط شهر استراتژیک قندوز نوشت که تصرف این شهر نشان از قدرت طالبان، شکست دولت افغانستان و ضعف نیروهای نظامی آموزش دیده توسط ناتو است که حرکت بعدی آمریکا برای خروج از افغانستان را پیچیده می‌کند.

اگرچه تمام نگاه‌ها متوجه تحولات شهر قندوز در شمال افغانستان است، طالبان صبح امروز شهرستان خاک سفید در غرب افغانستان واقع در ولایت فراه را نیز تصرف کردند.

اکنون گزارش منابع خبری در افغانستان حاکی از آن است که افراد طالبان پس از چند ماه تحرکات خود در مرکز را نیز از صبح امروز شروع کرده و شهرستان جلریز در ولاین میدان وردک در مرکز افغانستان نیز در آستانه سقوط قرار گرفته است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

Alex۱۳۹۴/۰۷/۱۲ ۱۰:۳۴

1

Alex۱۳۹۴/۰۷/۱۲ ۱۰:۱۴

1

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.