آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
4بازدید

توزیع شیر رایگان در تمام مدارس کشور

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش از آغاز توزیع شیر رایگان در تمام مدارس کشور به میزان ۷۰ نوبت در سال تحصیلی، از نیمه دوم مهر ماه خبر داد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش از آغاز توزیع شیر رایگان در تمام مدارس کشور به میزان ۷۰ نوبت در سال تحصیلی، از نیمه دوم مهر ماه خبر داد.

سیدمحمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این پرسش که «وضعیت توزیع شیر رایگان در مدارس چگونه است؟»، اظهار داشت: کار توزیع 70 نوبت شیر رایگان در مدارس کشور برای سال تحصیلی جاری از نیمه دوم مهر ماه آغاز می‌شود.

وی افزود: برای توزیع شیر رایگان در مدارس، 450 میلیارد تومان از محل هدفمندی رایانه‌ها و 150 میلیارد تومان از محل اعتبارات آموزش و پرورش هزینه خواهیم کرد.

بطحایی با بیان اینکه توزیع شیر رایگان برای دانش‌آموزان به صورت نمادین از روز نخست آغاز سال تحصیلی در برخی مدارس آغاز شد، خاطرنشان کرد: شیر رایگان در سال جاری در تمام پایه‌های تحصیلی توزیع خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: امسال بهترین سالی است که در حوزه شیر مدارس اعتبارات خواهیم داشت، زیرا اعتبارات شیر مدارس مشخص است و از نیمه دوم مهر ماه کار توزیع شیر رایگان در مدارس آغاز می‌شود.

وی در خصوص زمان پرداخت پاداش پایان خدمت معوق بازنشستگان آموزش و پرورش، به خبرنگار فارس گفت: متأسفانه هنوز اعتباری برای پرداخت پاداش پایان خدمت دریافت نکرده‌ایم.

بطحایی افزود: پاداش پایان خدمت فرهنگیانی که در نیمه دوم سال 93 بازنشسته شدند هنوز پرداخت نشده است و در انتظار تخصیص اعتبارات کافی در این خصوص هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۳۹۴/۰۷/۱۵ ۱۲:۱۵

پس مهد های کودک و پیش دبستانی ها چه می شود. آیا انها ضروری تر نیستند ؟؟

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۱۵ ۱۱:۰۹

اگر اين طرح تداوم داشته باشه خيلي خوبه.

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۱۵ ۱۰:۲۲

که اگه شیرها واقعا شیر باشه نه آب یا وایتکس یا.....!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۱۵ ۱۰:۰۳

70 نوبت در سال
سال تحصیلی را 9 ماه بگیریم
هر ماه را 4 هفته
می شود 36 ماه
دو ماه را بخاطر عید نوروز کم کنیم می شود 34 ماه
70 را به 34 تقسیم کنید تقریبا می شود :
2 بار در هفته شیر می دهند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.