آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

ورمزیار: پروین به استقلالی ها بازی نمی داد

پروین پرسپولیسی بود همیشه کفه ترازو در تیم ملی به نفع پرسپولیسی ها سنگین بود و تعداد آنها در ترکیب بیشتر از ما بود.

به گزارش تابناک ورزشی، نظر سنجی برنامه نود و قرارگرفتن نام صادق ورمزیاد در این نظرسنجی باعث شد مدافع سابق آبی پوشان در مورد علی پروین حرف هایی را مطرح کند مدافع سابق آبی پوشان در این زمینه  گفت: معمولا در رای گیری ها بخواهی استقلالی و پرسپولیس هم حساب کنی درصد آرا 60 به 40 می شود نه 80 به 20! برای همین هم به عقیده من رای گیری نود درست نبود. چون هیچ وقت استقلالی ها یا پرسپولیسی ها به بازیکنان همدیگر رای نمی دهند.

ورمزیار: پروین به استقلالی ها بازی نمی داد

او ادامه داد: شما حساب کنید اگر آقای اصغر حاجیلو 30 درصد رای می گرفت و من 10 درصد باز هم جمع تعدادی که به استقلالی ها رای داده بودند می شد 40 درصد و این کاملا منطقی بود. ملاک رای گیری ها رای مردم است ولی در مورد برنامه دیشب به عقیده من رای ها کمی عجیب بود.

وی افزود: به عقیده من لیست خوبی تهیه شده بود ولی بهتر است که کارشناسان 90 وقتی قرار است بهترینهای یک پست را از بعد از انقلاب تا امروز انتخاب کنند. کسانی را در لیست خودشان قرار دهند که در یک زمان بین 7 تا 10 ساله در سطح اول باشگاهی و ملی حضور داشته باشند نه کسانی که 3،2 سال بهترین باشند و بعد دیگر به حاشیه بروند به عقیده من شاهرودی و میناوند هر دو خوب بودند، ولی مدت حضورشان در فوتبال کوتاه بود.

ورمرزیار با اشاره به اینکه او همیشه در تیم ملی پشت محرمی بوده است، گفت: بخاطر اینکه آقای پروین پرسپولیسی بود همیشه کفه ترازو در تیم ملی به نفع پرسپولیسی ها سنگین بود و تعداد آنها در ترکیب بیشتر از ما بود. من مطمئن هستم که اگر کسی به غیر از او سرمربی تیم ملی بود، تعداد بازیهای من بیشتر از اینها بود. همانطور که در زمان استانکو آمد من در بازیهای آسیایی 1994هیروشیما بازی کردم بعد از آن در دوزان آقای مایلی کهن هم من زیاد بازی کردم.

مدافع سابق استقلال افزود: حتی اگر به تیم منتخب ستارگان هم نگاه کنید باز هم همه پرسپولیسی هستند، آقای پروین و مایلی کهن و پنجعلی!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۲۹ ۱۱:۱۵

باسلام وعرض ادب به همه استقلالی ها وشخص آقای ورمزیار وتمام اهالی فوتبال. من یک پرسپولیسی قدیمی هستم و عرض میکنم که مرگ ناگهانی مرحوم هادی نوروزی بهترین بهانه برای کنار گذاشتن بی احترامی کردن به تیم رقیب وهمچنین فرافکنی و... میتواند باشد چراکه دربازیهای آسیایی 1990 پکن شش نفر از استقلال یار ثابت بودند درحالیکه از قرمزها فقط سه نفر ثابت بودند. ضمنا آقای پروین در یک برنامه تلویزیونی اعلام کردند که برای دوری از تعصب رنگی در تیم همان سال یکی از بهترین وآماده ترین بازیکنانش را خط زدند (درخشان) بیاییم واقعا برای همیشه هم واقع بین وهم محترم باشیم. ناگفته نماند کهدر دودهه 60و70 بازیکنان تکرار نشدنی داشتیم که دردهه 80 فقط دو بازیکن استثنایی که البته ریشه دردهه 70 داشتند تبدیل به بهترین های تاریخ ایران شدند. زنده باد ایرانی شیعه حسینی

عماد۱۳۹۴/۰۷/۲۹ ۰۹:۳۳

یاد حق خوریهای دهه شصت بخیر که به هر قیمتی و با هر ترفندی پرسپولیسو بزرگش می کردن..... یادم نمیره حرکات زننده ی مجتبی محرمی و کریم باوی و ... داورایم جرات نمی کردن باهاشون برخورد کنن چون روز بعد دخلشون درومده بود

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۲۸ ۱۴:۵۸

من استقلالیم اما به مجتبی محرمی رای دادم انتخاب بعد هم رضا شاهرودی بود اما در دفاع راست به جواد ذرینچه رای دادم به هر حال فارغ از استقلال و پرسپولیسی بودن بعضی بازیکنان انقدر بهتر بودن از رقیباشون که راحت انتخاب بشن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.