آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

مرز خسروی در اربعین گشوده نمی‌شود

رئیس ستاد اربعین با بیان اینکه «مرزهای مهران، شلمچه، و چزابه برای تردد زائران اربعین مورد استفاده قرار می‌گیرد» تصریح کرد: مرز خسروی به هیچ وجه گشوده نخواهد شد.

باشگاه خبرنگاران نوشت:  حسن پلارک رئیس ستاد اربعین گفت: زائران کربلا در مراسم اربعین ۹۴ می توانند از نقاط مرزی مهران، شلمچه و چزابه به داخل و خارج کشور تردد کنند.

وی افزود: مرز خسروی به علت مسائل امنیتی و به خاطر ناامن بودن مسیر به هیچ وجه گشوده نخواهد شد بنابراین هموطنان مرزهای دیگر را برای شرکت در مراسم اربعین انتخاب کنند.

رئیس ستاد اربعین در پایان خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز مرز خسروی بسته بود اگرچه عده‌ای به صورت قاچاق از طریق این مرز به کشور عراق رفتند اما امسال تدابیر لازم برای جلوگیری از ورود و خروج غیرقانونی از این مرز دیده شده است.

رئیس ستاد اربعین با اشاره به افزایش خدمات اپراتورهای تلفن همراه برای اربعین امسال گفت: میان اپراتورهای داخلی و اپراتورهای عراقی برای رومینگ شبکه‌ها هماهنگی صورت گرفته و شبکه اینترنت بی‌سیم «وای فای» نیز توسط همراه اول ارائه می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.