آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

ربودن زن جوان به خاطر 450 هزار تومان

يکي از اعضاي باند گروگانگيري در جنوب پايتخت، راهي بازداشتگاه پليس شد.

به گزارش مردم سالاری، ساعت 19:35 يازدهم آبان ماه برابر اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي مبني بر يک مورد دستگيري آدم‌ربا در آدرس تهران - شهرري، ميدان ساعي سريعا ماموران کلانتري 131شهرري به موقعيت اعزام شدند.

با حضور ماموران، شخصي به هويت «رحيم» که تبعه افغانستان بود به واحد مراجعه و بيان داشت؛ همسرم به هويت «افسانه» 3 هفته پيش در آدرس کهريزک خودرو زرد رنگي را که 2 نفر سرنشين داشت به سمت حسن آباد (منزل خواهرش) سوار شده که اين افراد همسرم را به قزوين برده و 2 هفته در منزلي به زور نگه داشته و با بنده تماس گرفتند و درخواست پول کردند.

وي افزود: من نيز مبلغ 450000 تومان کارت به کارت کردم که هفته پيش همسرم را رها کرده و او بدون هيچ جراحت و مشکلي به منزل برگشت تا اينکه روز گذشته فرد آدم‌ربا با موبايل همسرم تماس گرفت و وي را تهديد کرد که اگر سر قرار حاضر نشود و با وي رابطه نامشروع نداشته باشد، عکس‌هايي که از همسرم در داخل گوشي دارد را پخش مي‌کند.

شاکي ادامه داد: همسرم با آنها در آدرس شهر ري، روبروي مترو شهرري قرار ملاقات گذاشت و او را دستگير کرديم. گفتني است، متهم به هويت «غلام» توسط مامورين به کلانتري منتقل گرديد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.