آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
0بازدید

کارت بی موقعی که هافبک استقلالی گرفت

واقعا در این وضع بد تیم ملی که مجبور شده تنها با شانزده بازیکن عازم گوام شود، دوکارته شدن ابراهیمی هم ضربه دیگری محسوب می شد.

کارت بی موقعی که هافبک استقلالی گرفت

هافبک تدافعی فیکس تیم ملی هم دیدار مقابل گوام را از دست داد اما این غیبت به دلیل عدم صدور روادید نیست.

به گزارش تابناک ورزشی،‌ امید ابراهیمی هافبک تیم ملی با دریافت کارت زرد دوم در دیدار مقابل ترکمنستان بازی با گوام را از دست داد، بنابراین این بازیکن همراه با کاروان ایران در سفر به گوام حضور نخواهد داشت تا مقدار زیادی از نگرانی پرویز مظلومی هم رفع شود.

کارت بی موقعی که هافبک استقلالی گرفت

واقعا در این وضع بد تیم ملی که مجبور شده تنها با شانزده بازیکن عازم گوام شود، دوکارته شدن ابراهیمی هم ضربه دیگری محسوب می شد و دست کی روش را خالی تر کرد.

تیم ملی در مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه سه شنبه هفته آینده به مصاف گوام می‌رود و با توجه به ویزای لحظه آخری تیموریان در قطر، نگرانی بابت غیبت ابراهیمی کمتر شده است. تیم ملی در میان بازیکنان خود کمال کامیابی نیا را هم دارد که در پرسپولیس خوب بازی کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.