آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

نیمی ازبلیت‌های دیدارایران و گوام به فروش رسید

گوامی‌ها دریکساعت ظرفیت ورزشگاه را 4 برابر کردند+عکس

ظرفیت ورزشگاه « دددو» در حالت طبیعی بر اساس اعلام سایت فیفا 1000 نفر عنوان شده است. این در حالی است که مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور به منظور تشویق هواداران فوتبال این کشور در ورزشگاه، همزمان با دیدار ایران با استفاده از نیمکت‌های فلزی سه طبقه آماده، ظرفیت این ورزشگاه را در زمانی کوتاه به 4 هزار نفر افزایش داده‌اند.

مسئولان فدراسیون فوتبال گوام به منظور تشویق هواداران فوتبال این کشور مقابل ایران ، امروز ظرفیت ورزشگاه را افزایش دادند.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال ، ظرفیت ورزشگاه « دددو» در حالت طبیعی بر اساس اعلام سایت فیفا 1000 نفر عنوان شده است. این در حالی است که مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور به منظور تشویق هواداران فوتبال این کشور در ورزشگاه، همزمان با دیدار ایران با استفاده از نیمکت‌های فلزی سه طبقه آماده، ظرفیت این ورزشگاه را در زمانی کوتاه به 4 هزار نفر افزایش داده‌اند.

گوامی‌ها دریکساعت ظرفیت ورزشگاه را 4 برابر کردند+عکس

گوامی‌ها دریکساعت ظرفیت ورزشگاه را 4 برابر کردند+عکس

این نیمکت‌های فلزی روبه‌روی جایگاه و پشت دروازه‌ها تعبیه شده تا تماشاگران بیشتری بتوانند از تیم ملی گوام در بازی با ایران حمایت کنند.

به گفته یکی از مسئولان روابط عمومی فدراسیون گوام، تقریباً نیمی از بلیت‌ها تا عصر دوشنبه فروخته شده و پیش‌بینی می‌شود که تمام ظرفیت ورزشگاه برای بازی گوام مقابل ایران تکمیل شود. همچنین پیش‌بینی می‌شود بین 50 تا 70 ایرانی برای تماشای این مسابقه در ورزشگاه حاضر شوند.

فرآیند تهیه بلیت هم برای بازی صبح سه‌شنبه بسیار جالب است. تماشاگران با حضور در دفتر فدراسیون فوتبال گوام و بررسی صندلی‌های باقی مانده از روی جدول نصب شده روی میز اقدام به خرید بلیت می‌کنند و مسئول فروش بلیت هم پس از خرید هر صندلی بر روی آن قسمت جدول خط تیره‌ای می‌کشد. قیمت بلیت بازی در بخشی از مجموعه ورزشی که همزمان با بازی در آفتاب قرار دارد، نصف قیمت دیگر بخش‌هاست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.