آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

فرهادمجیدی به جلسات نیامد و حذف شد

حضور کی‌روش در کمیته فنی فعلا از دستور کار خارج شده است، ولی کمیته تلاش می‌کند که در صورت نیاز این کار را انجام دهد. در این مورد هنوز قراری گذاشته نشده اما مقدماتش فراهم است

عضو کمیته فنی فدراسیون گفت: فرهاد مجیدی به علت مسائل و مشکلات و گرفتاری‌های شخصی نتوانست امسال در جلسات کمیته فنی فدراسیون شرکت کند.

فریدون معینی در مورد اینکه گویا حضور کی‌روش در کمیته فنی از دستور کار خارج شده است، گفت: درهر صورت کمیته فنی تلاش می‌کند که در صورت نیاز این کار را انجام دهد. در این مورد هنوز قراری گذاشته نشده اما مقدماتش فراهم است تا شرایط برگزاری جلسه ایجاد شود.

فرهادمجیدی به جلسات نیامد و حذف شد

معینی در مورد خروج نام فرهاد مجیدی از بین اعضای کمیته فنی گفت: مجیدی به علت مسائل و مشکلات و گرفتاری‌های شخصی نتوانست امسال در جلسات کمیته فنی شرکت کند. به هر شکل کمیته فنی هم می‌خواهد با تمام اعضا به کار خود ادامه دهد و شاید یکی از مسائلی که باعث شد او نباشد به همان موضوعی برمی‌گردد که اشاره کردم. هرچند که ما خیلی علاقه داشتیم تا از حضور مجیدی در این کمیته استفاده لازم را ببریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.