آخرین خبرعکس: تظاهرات گسترده در آلمان
1بازدید
۰

شرط حضور کاندیداهای انتخابات در دانشگاه‌ها

مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم در خصوص چگونگی حضور چهره ها و شخصیت‌ها در ایام انتخابات در دانشگاه‌ها گفت: دانشگاهها تابع هرگونه ضوابطی که در قوانین رسمی پیش بینی شود و یا مراجع قانونی ابلاغ کنند، هستند

فضل الله ایرجی درخصوص قوانین ابلاغی به دانشگاه ها در خصوص چگونگی حضور چهره ها و شخصیت‌ها در ایام انتخابات در دانشگاه‌ها گفت: در این موارد تابع قانون هستیم، هرگونه ضوابطی که در قوانین رسمی پیش بینی شود و یا مراجع قانونی ابلاغ کنند، طبق آن عمل می‌کنیم.

به گزارش مهر وی افزود: براساس قوانین دانشگاه‌ها هر برنامه‌ای که توسط تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی برنامه ریزی شود باید دارای مجوز باشد، ضمن اینکه ما تابع قانون کشور هستیم. به عنوان مثال اگر قانون انتخابات ممنوع کرد که تبلیغات زودتر از موعد انتخاباتی صورت گیرد، طبیعی است که این موضوع در دانشگاه هم ممنوع است.

مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم خاطر نشان کرد: اما بعد از اینکه اعلام شد، افراد و چهره‌های انتخاباتی اجازه فعالیت تبلیغاتی دارند، این افراد می توانند با توجه به شرایطی که وجود دارد و به شرط اجرای کامل قوانین، درخواست خود را به دانشگاه‌های مختلف ارایه کرده و بعد از صدور مجوز، در دانشگاه‌ها حضور یابند.

به گزارش مهر، انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبری اسفند ۹۴ برگزار می شود که معمولا کاندیدها برای ارایه برنامه های خود در دانشگاه ها نیز حاضر می شوند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.