آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
9بازدید

كاشاني در آستانه مديرعاملي پرسپوليس

قرار است حكم كاشاني تا بعدازظهر امروز يا فردا به صورت رسمي ابلاغ شود. همچنين بازگشت علي سعيد‌لو به عنوان رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس و حسين هدايتي به عنوان عضو هيات مديره، با توجه به جلسه شب گذشته تقريبا قطعي است.

حبيب كاشاني به زودي حكم رسمي مديرعاملي باشگاه پرسپوليس را دريافت خواهد كرد.

به گزارش فارس، به منظور رسيدگي به وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس، شب گذشته جلسه‌اي ميان علي سعيد‌لو معاون اجرايي رئيس جمهوري و محمد علي‌آبادي رئيس سازمان تربيت بدني برگزار و در خصوص آخرين وضعيت اين تيم گفت و گو شد.

در اين نشست، با بررسي وضعيت حال حاضر پرسپوليس، تصميم گرفته شد حبيب كاشاني به عنوان مديرعامل انتخاب شود.

قرار است حكم كاشاني تا بعدازظهر امروز يا فردا به صورت رسمي ابلاغ شود. همچنين بازگشت علي سعيد‌لو به عنوان رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس و حسين هدايتي به عنوان عضو هيات مديره، با توجه به جلسه شب گذشته تقريبا قطعي است.

به همين دليل، انتخاب سرمربي تا زمان حضور كاشاني به تعويق افتاد.

اين اتفاق در حالي رخ مي دهد كه حبيب كاشاني پيش از انتخابات رياست جمهوري به عنوان مديرعامل پرسپوليس معرفي شده بود؛ اما پس از دقايقي اين خبر از روي سايت رسمي سازمان تربيت بدني برداشته شد.

به احتمال فراوان كاشاني از روز پنجشنبه رسما كار خود را با اين تيم شروع خواهد كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.