آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

ترکیدگی لاستیک اتوبوس با ۳۷ دانش آموز ‌

یک دستگاه اتوبوس در آزادراه قم -تهران پس از ترکیدگی لاستیک با ۳۷ مسافر دانش آموز با عبور از گارد وسط جاده به لاین روبه‌رو رفت.

رئیس پلیس راه استان قم گفت: یک دستگاه اتوبوس در آزادراه قم -تهران پس از ترکیدگی لاستیک با ۳۷ مسافر دانش آموز با عبور از گارد وسط جاده به لاین روبه‌رو رفت.

به گزارش تابناک قم به نقل از پایگاه خبری پلیس قم، سرهنگ اردشیر جمشیدی راد گفت: ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه روز جمعه یک دستگاه اتوبوس حامل ۳۷ مسافر دانش آموز که از قزوین به قم برای زیارت در حال حرکت بود، در مسیر برگشت کیلومتر ۳۶ آزادراه قم - تهران به علت ترکیدگی لاستیک جلو سمت چپ، کنترل وسیله نقلیه از عهده راننده خارج شد.

وی با اشاره به تکرار حادثه تصادف سال ۹۲ در آزاد راه «قم - تهران»، ادامه داد: اتوبوس پس از برخورد با گارد وسط و یک تیر چراغ برق و عبور از این موانع به مسیر مخالف رفته و در لاین اضطراری متوقف شد که خوشبختانه هیچ خودرویی در مسیر روبه رو با آن برخورد نکرد و این حادثه به خیر گذشت.

رئیس پلیس راه استان قم گفت: بی‌کیفیت بودن لاستیک که دارای آج بالای ۷۰ درصد و ساخت کشور چین بود از قسمت داخل آن دچار ترکیدگی و منجر به عدم کنترل وسیله نقلیه از سوی راننده شد.
 
جمشیدی راد بأ تاکید بر اینکه رانندگان به هیچ عنوان نباید از لاستیک‌های بی‌کیفیت استفاده کنند، گفت: باید وارد کنندگان اینگونه لاستیک‌ها که با جان مردم بازی می‌کنند، پاسخگو باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.