آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

ماجدي: با انصاريان قرارداد امضا نكرده‌ايم

تقريبا يارگيري ما به پايان رسيده مگر اينكه بازيكن خارجي خوب بيابيم. يكي دو نفر قرار است در اردوي تركيه به تيم ملحق شوند و در صورت تاييد درخشان آنها را جذب خواهيم كرد.

مشاور مديرعامل باشگاه پيكان قزوين گفت: قراردادي با علي انصاريان امضا نكرده‌ايم.

ميرشاد ماجدي در گفت وگو با فارس در مورد جذب علي انصاريان عنوان كرد: حميد درخشان اين بازيكن را به ما پيشنهاد داد اما هنوز قراردادي با او امضا نشده است. در پيكان پس از اين كه سرمربي خواهان جذب بازيكني مي‌شود كميته فني و مديرعامل باشگاه در مورد آن بحث و تبادل نظر مي‌كنند.

وي ادامه داد: طبق منشور اخلاقي بايد از فدراسيون استعلام هاي مربوطه صورت بگيرد البته در مورد انصاريان هنوز با اين بازيكن مذاكره مستقيمي انجام نگرفته است.

مشاور مديرعامل پيكان در مورد احتمال جذب بازيكن جديد اظهار داشت: تقريبا يارگيري ما به پايان رسيده مگر اينكه بازيكن خارجي خوب بيابيم. يكي دو نفر قرار است در اردوي تركيه به تيم ملحق شوند و در صورت تاييد درخشان آنها را جذب خواهيم كرد.

ماجدي در مورد حضور پيكان در قزوين در فصل آينده تاكيد كرد: مانند ليگ هشتم باز هم در قزوين به ميدان خواهيم رفت. روي حمايت تماشاگران قزويني حساب مي‌كنيم و اين حمايت براي تيم مي‌تواند امتيازآور باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.