آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
7بازدید

مرگ يك تماشاگر در توردوفرانس

اين اتفاق ناگوار در حالي روي داد كه يك روز قبل نيز جان سه دوچرخه سوار شركت كننده در اين پيكارها، به علت تيراندازي دو جوان با تفنگ كاليبر 4.5 به خطر افتاد. در اين حادثه دوچرخه‌سواران مصدوم روانه بيمارستان شدند و پليس دو جوان خاطي را دستگير كرد.

در دور چهاردهم مسابقات دوچرخه سواري توردوفرانس، يك تماشاگر جان خود را از دست داد.

به گزارش فارس، روز شنبه و هنگام برگزاري چهاردهمين دور اين پيكارها در نزديكي ويتلس‌هايم، پيرزني 61 ساله از عرض جاده عبور و به شدت با موتورسيكلت يكي از مامورين پليس تصادف كرد و بخاطر شدت جراحات، هنگام انتقال به بيمارستان درگذشت.

در اين ارتباط آلن فونتان، سخنگوي پليس اظهار داشت: با وجود گذشت چندين ساعت از اين حادثه، هنوز علت اصلي ماجرا مشخص نشده است. خانمي كه فوت كرد، به همراه دو تماشاگر ديگر در يكي از پيچ‌ها، قصد گذر از عرض جاده را داشتند كه با موتور يكي از مامورين پليس كه وظيفه مراقبت از دوچرخه سواران را داشت، تصادف كردند. پيرزن مذكور فوت شد و دو نفر ديگر نيز صدمه ديدند.

براساس اين اظهارات يكي از دو تماشاگر مصدوم از ناحيه كمر و ديگر از ناحيه استخوان پا دچار مصدوميت شدند.

اين اتفاق ناگوار در حالي روي داد كه يك روز قبل نيز جان سه دوچرخه سوار شركت كننده در اين پيكارها، به علت تيراندازي دو جوان با تفنگ كاليبر 4.5 به خطر افتاد. در اين حادثه دوچرخه‌سواران مصدوم روانه بيمارستان شدند و پليس دو جوان خاطي را دستگير كرد.

مسابقات دوچرخه‌سواري توردوفرانس به عنوان معتبرترين پيكارهاي اين رشته در سطح جهاني، همه ساله در فصل تابستان، در فرانسه انجام مي شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.