آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
3بازدید

افشارزاده چه چیزی را انکار می کند؟

سرپرست باشگاه استقلال حالا که بازیکنان تیم امروز پول های خود را دریافت کردند منکر این شده که همین بازیکنان تا دیروز به خاطر طلبشان حاضر نبودند تمرین کنند.

افشارزاده چه چیزی را انکار می کند؟
بهرام افشارزاده که تا قبل از حضورش در باشگاه استقلال مقابل خبرنگاران قرار می گرفت و منکر چیزی نمی شد اکنون به راحتی اعتصاب بازیکنان تیمش را رد می کند.

به گزارش تابناک ورزشی، چند روز قبل بازیکنان استقلال از اینکه باشگاه پول هایشان را نمی دهد دست به یک تصمیم حاشیه ای زده و اعلام کردند که در تمرین شرکت نمی کنند. تهدید بازیکنان همانا و جلسه های مکرر افشارزاده با سرمربی و اسپانسر تیم همانا تا سرانجام همه چیز بر وفق مراد بازیکنان پیش برود.
امروز بالاخره اسپانسر باشگاه استقلال دست به جیب شد و چک بازیکنان را تحویل داد. حالا که به نظر می آید همه چیز آرام شده افشارزاده در کمال خونسردی منکر هرگونه اعتصابی می شود و می گوید:در این مدت سختی زیادی کشیدم، اما با توجه به اعتقاد و ایمانی که به خداوند و همچنین بازیکنان داشتم سخت پیگیری کردم تا پول آنها پرداخت شود. البته برخی اطرافیان باشگاه دوستان‌شان در رسانه‌ها را تحریک کردند تا در باشگاه استقلال فضای معنوی وجود نداشته باشد. خوشحالم که بازیکنان با شادی از باشگاه خارج شدند. در این مدت برخی‌ها گفتند که بازیکنان دست به اعتصاب زده‌اند، در صورتی که اعتصابی در کار نبود و آن را بزرگ کرده بودند. استفاده از لفظ اعتصاب درست نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.