فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

استقراض خارجی برای اولین بار در تاریخ سعودی

عربستان سعودی قصد دارد برای جبران کسری بودجه بیش از 87 میلیارد دلاری خود در پی کاهش شدید قیمت نفت، برای اولین بار اقدام به استقراض از بازارهای بین المللی کند.
کد خبر: ۵۶۵۳۴۸
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۶ 03 February 2016
|
7452 بازدید
عربستان سعودی قصد دارد برای جبران کسری بودجه بیش از 87 میلیارد دلاری خود در پی کاهش شدید قیمت نفت، برای اولین بار اقدام به استقراض از بازارهای بین المللی کند.

به گزارش ایرنا به نقل از راشاتودی، رژیم عربستان سعودی، بزرگترین تولید کننده نفت اوپک با کسری بودجه بی سابقه ای با کاهش 70 درصدی بهای نفت از نیمه سال 2014 میلادی روبرو است؛ بحرانی که این رژیم را ناچار به استقراض خارجی برای اولین بار در تاریخ پادشاهی سعودی کرده است.

بنا بر این گزارش، ناظران اقتصادی می گویند عربستان سعودی در مرحله اول، حدود 5 میلیارد دلار وام خارجی خواهد گرفت.

در نتیجه این بحران، ریاض همچنین تصمیم به تدابیر گسترده ای برای کاهش هزینه های عمومی گرفته است.

روزنامه رای الیوم روز گذشته با اشاره به اعلام تمایل عربستان برای همکاری با روسیه ودیگر کشورها برای بالا بردن قیمت نفت گمانه زنی کرد که این امر اقرار عربستان به اشتباه خود وآمادگی برای عقب نشینی از سیاست هایی بود که موجب زیان 500 میلیارد دلاری به امتهای عربی و اسلامی شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟