آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

آغاز فیلترینگ هوشمند شبکه‌های اجتماعی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مناقصه فیلترینگ هوشمند اینستاگرام، تلگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی برگزار شده تا در نهایت این طرح اجرایی شود و بتوان به صورت هوشمند بر محتوای این شبکه‌های اجتماعی نظارت کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مناقصه فیلترینگ هوشمند اینستاگرام، تلگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی برگزار شده تا در نهایت این طرح اجرایی شود و بتوان به صورت هوشمند بر محتوای این شبکه‌های اجتماعی نظارت کرد.

محمود واعظی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: 11 دانشگاه در زمینه فیلترینگ هوشمند شبکه‌های اجتماعی در حال فعالیت هستند و به نتایج مطلوبی نیز دست یافته‌اند تا بتوان این طرح را به خوبی اجرا کرد.

وی افزود: اولین تست این فیلترینگ روی برخی از شبکه‌های اجتماعی نیز به ‌صورت آزمایشی در حال اجراست و امیدواریم بتوانیم این فیلترینگ را به خوبی عملیاتی کنیم.

واعظی در خصوص ایجاد اشتغال در خوزستان در حوزهICT عنوان کرد: امکاناتی نظیر پهنای باند، نسل سوم و چهارم اینترنت و دولت الکترونیک موجب ایجاد اشتغال گسترده‌ای در خوزستان خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۱۱/۲۱ ۱۳:۳۸

کار خوبی میکنن

ناشناس۱۳۹۴/۱۱/۲۱ ۱۳:۳۳

غير از اینستاگرام، تلگرام كه فيلتر نيست ديگه چه شبكه هاي اجتماعي فيلتر نيست كه اونا هم بخواد فيلتر بشه؟!! :|

محسن۱۳۹۴/۱۱/۲۱ ۱۳:۳۱

به جاي صرف بودجه كلان براي فيلترينگ بهتر بود روي فرهنگ سازي براي استفاده صحيح از اين امكانات و نياز سنجي كاربران و ايجاد بسترهاي رفع اين نيازها كار مي شد.

نادر۱۳۹۴/۱۱/۲۱ ۱۳:۲۶

ابن همه هزینه برای فیلترینگ بعدش با 2 تومن وی پی ان ازش رد میشیم

ناشناس۱۳۹۴/۱۱/۲۱ ۱۲:۵۱

تنها کاری که از ارتباطات ما دیدیم فیلتر کردنه به جای اینکه تسهیل دسترسی مردم به اینترنت و بهبود پنای باند و ...... باشه.

ساناز۱۳۹۴/۱۱/۲۱ ۱۲:۴۸

با توجه به گستردگی موضوع و عمومیت ان و عدم اجتناب از استفاده ان در نسلهای جدید و نوجوان و... و سهولت ها و تداوم راحت این تکنولوژی در دسترسی و تبادل اطلاعات موضوع فیلترینگ خصوصا در مباحث غیر اخلاقی و فحشا و امنیتی بسیار لازم و اولویت دار است.

ناشناس۱۳۹۴/۱۱/۲۱ ۱۲:۳۸

با توجه به سرعت افتضاح اينترنت در كشور
با فيلترينگ هوشمند عملا بايد گفت تمام شبكه ها فيلتر خواهند شد
هماني كه بر سر وايبر و واتساپ امد
انها عملا فيلتر شده اند
زيرا به دليل سرعت بسيار بسيار پايين انها ، كسي از انها استفاده نميكند

ناشناس۱۳۹۴/۱۱/۲۱ ۱۱:۲۲

کم مونده ما رو هم فیلتر کنن

ناشناس۱۳۹۴/۱۱/۲۱ ۱۱:۱۹

حیف این همه وقت و بودجه!

ناشناس۱۳۹۴/۱۱/۲۱ ۱۱:۱۶

به صرفه نیست وهزینه فیلترینگ وحشتناک بالاست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.