آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

سارکوزی به اتهام تخلفات مالی بازجویی شد

رئیس‌جمهور پیشین فرانسه به اتهام تخلفات مالی در رقابتهای انتخاباتی دوره گذشته این کشور مورد بازجویی قرار گرفت.

رئیس‌جمهور پیشین فرانسه به اتهام تخلفات مالی در رقابتهای انتخاباتی دوره گذشته این کشور مورد بازجویی قرار گرفت.

به گزارش تسنیم به نقل از بی‌بی‌سی، نیکولا سارکوزی، رئیس‌جمهور سابق فرانسه در ارتباط با تامین بودجه کمپین انتخاباتی خود مورد بازجویی رسمی قرار گرفت.

این تحقیقات به تلاش ناموفق وی برای پیروزی در انتخابات سال 2012 مرتبط است که هزینه‌های تبلیغاتی وی دو برابر حداکثر قانونی تعیین شده از طرف دولت بود.

سارکوزی 61 ساله تمام روز گذشته مورد بازجویی قرار گرفت. وی با اینحاب بارها مدعی شد که هیچ اطلاعی از این هزینه‌ها نداشته و در جزئیات مسائل مالی کمپین قرار نداشته است.

این اقدام می‌تواند مقدمه‌ای برای تشکیل دادگاه احتمالی باشد اما این بدان معنا نیست که سارکوزی الزاما تحت تعقیب قانونی قرار خواهد گرفت. این بازجویی‌ها می‌تواند مانعی در جهت تلاش دوباره سارکوزی برای پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2017 به شمار رود.

سارکوزی رئیس حزب راست میانه‌روی فرانسه و رئیس‌جمهور فرانسه از 2007 تا 2012 است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.