آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
2بازدید

نظر وزیر ارشاد درباره فیلم‌های جشنواره امسال

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در مجموع فیلم هایی که امسال ساخته شده بسیار ارزشی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در مجموع فیلم هایی که امسال ساخته شده بسیار ارزشی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی جنتی در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره محتوای فیلم های جشنواره امسال افزود: برخی فیلم های دیگر هم که به مسائل اجتماعی پرداخته شده واقعیت‌های اجتماعی را که در اطراف ما می گذرد ، به تصویر کشیده است.

وی با بیان اینکه باید به موضوعات مختلف حوزه کتاب هم در حوزه هنرهای نمایشی و هم درحوزه سینمایی پرداخته شود افزود: طبعا هر کاری، اشکالایت هم دارد و برخی از فیلم ها اشکالات هم داشته است که در مرحله صدور مجوز اکران به آن توجه خواهد شد.

جنتی با اشاره به اینکه جشنواره تئاتر هم خوب بود و در طول برگزاری جشنواره چند تئاتر را دیدم گفت: مجموعا تئاترهای خوبی نمایش داده شد و مشکلی هم نداشته است و شاید کم حاشیه ترین تئاترها را امسال داشتیم.

وی درمورد بحث بودجه فرهنگی در لایحه 95 و برنامه ششم هم گفت: اعتبارات فرهنگی امسال افزایش یافته است ولی شاید اگر به قیمت ثابت و تورم توجه کنیم افزایش چشمگیری نداشته اما به هرحال این بودجه مطابق با امکانات و محدودیت های دولت است.

جنتی افزود: سایر دستگاه‌ها هم مقداری افزایش بودجه داشته اند اما فکر می کنم که هیچ کدام ازاعضای کابینه از بودجه خودشان راضی نیستند و چون اگر کسی بخواهد تلاش و فعالیت بیشتری کند باید بودجه بهتری داشته باشد.

وی گله های موجود درباره بودجه فرهنگی وزارت ارشاد را طبیعی دانست و خاطرنشان کرد: فعالان حوزه فرهنگ اعم از هنرمندان و نویسندگان همیشه از بودجه فرهنگ ناراضی بوده اند زیرا این بودجه کفاف نیاز را نمی دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با بیان اینکه بخش های دیگر هم این مشکلات را کم و بیش دارنداضافه کرد: فکر می کنم با توجه به نگاهی که مقام معظم رهبری به فرهنگ دارند و آن را در راس همه مسائل می دانند و اقتصاد و سیاست را ذیل فرهنگ تعریف می کنند و انقلاب هم فرهنگی است ، طبعا دولت و مجلس سال به سال باید توجه بیشتری به این مساله کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.