آخرین خبرشنیده صدای چند انفجار در شرق عربستان
3بازدید
۰

ولایتی در دیدار نماینده وزارت خارجه فنلاند:

دخالت بیگانگان بحران‌های‌منطقه را افزایش‌می‌دهد

نماینده ویژه وزارت امور خارجه فنلاند روز سه‌شنبه با رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و در خصوص موضوعات منطقه‌ای و همکاری‌های دوجانبه بحث و گفت‌وگو کرد.

نماینده ویژه وزارت امور خارجه فنلاند روز سه‌شنبه با رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و در خصوص موضوعات منطقه‌ای و همکاری‌های دوجانبه بحث و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایلنا، علی‌اکبر ولایتی در دیدار لارش بکستروم نماینده ویژه وزارت امور خارجه فنلاند ضمن ابراز خرسندی از سفر این مقام فنلاندی به تهران خاطرنشان کرد: روابط دو کشور رو به گسترش بوده و رایزنی‌های دو طرف می‌تواند نقش مثبتی در حل مسائل بین‌المللی ایفا کند.

مشاور مقام معظم رهبری در ادامه با اشاره به حضور گروه‌های تکفیری و تروریستی در منطقه خاورمیانه تصریح کرد: متاسفانه با حمایت برخی کشورهای غربی و همراهی برخی کشورهای منطقه‌ای شاهد گسترش تروریسم و افراط‌گرایی در این منطقه حساس هستیم که تنها راه مقابله با آن قطع هرگونه حمایت از کسانی است که در سال‌های اخیر هر گونه جرم و جنایت را علیه ملت مظلوم انجام می‌دهند و باید با اینگونه پدیده‌ها مبارزه جدی صورت پذیرد.

ولایتی در پایان با تاکید بر اینکه سرنوشت مردم سوریه به دست خودشان است، افزود: هرگونه تصمیم و تعیین سرنوشت برای دولت و مردم منطقه در سوریه و عراق و دیگر کشورهای درگیر با تروریست‌ها باید توسط خود مردم اتخاذ شود و دخالت بیگانگان بر بحران منطقه‌ای خواهد افزود و قطعا برای حل این مسائل راه حل نظامی متصور نیست.

بکستروم: ایران کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه‌ و جهان است

لارش بکستروم با اشاره به جایگاه و اهمیت ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران کشوری با اهمیت و تاثیرگذار در منطقه و عرصه‌ بین‌المللی است و نقش ایران به‌ویژه در خاورمیانه بسیار قابل توجه است.

نماینده ویژه وزارت امور خارجه فنلاند در ادامه با اشاره به جایگاه ولایتی و آشنایی وی با وضعیت منطقه‌ای و بین‌المللی درخواست تبادل نظر در این خصوص را کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.