آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

استقبال رسمی روحانی از رییس‌جمهور سوییس

دقایقی پیش «یوهان اشنایدر آمان» رییس جمهور سوئیس در کاخ سعد آباد تهران مورد استقبال رسمی حسن روحانی رییس جمهور کشورمان قرار گرفت.

دقایقی پیش «یوهان اشنایدر آمان» رییس جمهور سوئیس در کاخ سعد آباد تهران مورد استقبال رسمی حسن روحانی رییس جمهور کشورمان قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، «یوهان اشنایدر آمان» رییس جمهور سوئیس به دعوت رسمی حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس‌جمهور کشورمان، روز جمعه در صدر یک هیات بلندپایه سیاسی، اقتصادی و علمی وارد تهران شد.

توسعه و تعمیق مناسبات دو جانبه‌، منطقه‌ای و بین‌المللی و ارتقای سطح همکاری‌های مشترک در حوزه های سیاسی، اقتصادی، تجاری، قضایی و فرهنگی میان تهران و برن، از جمله اهداف سفر سه روزه رییس جمهوری سوئیس به ایران است.

در این مراسم رییس جمهور سوییس و ایران از گارد ویژه مستقر در کاخ سعد آباد سان دیدند.

بر اساس این گزارش در این سفر دهها نفر از صاحبان صنایع بزرگ و سرمایه گذاران سوییسی ، رییس جمهور این کشور را همراهی می‌کنند‌.

در این سفر علاوه بر مذاکره روسای جمهور و هیأت‌های دو طرف؛ موافقتنامه‌هایی در زمینه‌های مختلف اقتصادی، تسهیل مراودات بانکی، سیاسی، حقوقی و فرهنگی میان مقامات دو کشور امضا می شود و قرار است رییس جمهوری سوئیس در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران نیز سخنرانی کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.