رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرمدارس و دانشگاه‌های بوشهر امروز غیرحضوری برگزار می‌شود
7بازدید
۰

مه‌ صبحگاهی در گیلان

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از مه‌ صبحگاهی در گیلان، انسداد 4 محور و همچنین ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه کرج ـ تهران خبر داد.

به گزارش فارس، سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در مورد آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور، اظهار داشت: در حال حاضر در محورهای استان گیلان مه صبحگاهی و کاهش دید گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا، ترافیک موجود در محور کرج ـ تهران را نیمه‌سنگین ارزیابی کرد و گفت: در سایر محورهای مواصلاتی کشور جوی آرام و ترافیکی روان وجود دارد.

این مقام ارشد راهور ناجا به انسداد محورهای شمشک به دیزین و پونل به خلخال به علت عدم ایمنی کافی اشاره و تصریح کرد: باند شمال آزادراه چالوس ـ مرزن‌آباد که از ساعت 13 جمعه 30 بهمن ماه به علت ریزش کوه مسدود شده بود کماکان مسدود است.

سرهنگ رحمانی خاطر نشان کرد: انسداد مقطعی در محور هراز از ساعت 19 تا 5 صبح به علت عملیات راهسازی همچنان ادامه  دارد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.