آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

۳۵بار دستگیری، سابقه‌ دزد ۳۸ ساله

۳۵بار دستگیری، سابقه‌ دزد ۳۸ سالهجیب‌بر حرفه‌ای که در اتوبوس‌‌های بی‌آرتی خط راه‌آهن-تجریش دست به سرقت می‌زد برای سی‌وپنجمین بار دستگیر شد.

به گزارش همشهری، اين مرد كه افشين نام دارد از سال 64تا‌كنون 35بار به جرم سرقت‌، ضرب و جرح، اخلال در نظم عمومي، شرب‌خمر و... به زندان افتاده است. او اين بار ظهر دهم اسفند امسال قصد سرقت از يكي از مسافران در داخل اتوبوس شهري را داشت كه طعمه‌اش متوجه ماجرا شد و با كمك بقيه مسافران او را دستگير كرد.

افشين پس از انتقال به اداره آگاهي به ده‌ها جيب‌بري در خطوط اتوبوس‌هاي بي‌آرتي اعتراف كرد. به گفته سرهنگ فرزام، رئيس پايگاه سوم پليس آگاهي تهران، قاضي پرونده مجوز انتشار عكس متهم را صادر كرده و شاكيان مي‌توانند براي شكايت به پايگاه سوم پليس آگاهي تهران مراجعه كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۲۴ ۰۹:۰۹

طرف خیالش راحته اگر صد بار دستگیر بشه برای بار بعدی هم میتونه کارشو ادامه بده

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۲۴ ۰۸:۰۰

این آقا معلوم نیست چند بار جیب بری کرده که یک بار دستگیر شده. ضمنا عکس این اقا به چه درد کسی می خوره،زورگیری که نکرده تا مال باخته چهره طرف یادش بمونه، آروم از جیب مردم برداشت کرده!!
مهم این است که قوه قضاییه این بار چه برخوردی می خواهد بکند.
در صورت برخورد مشابه قبل با این دزد ،به نظر می رسد کسب و کار و شغل خوبی را برای خودش درست کرده.

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۲۴ ۰۷:۵۷

چرا اعدام نشده این فرد؟ حداقل باید تا الان دستاش رو قطع میکردن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.