آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

آمریکا: نفر دوم داعش در سوریه کشته شده

آمریکا مدعی شده نفر دوم گروه تروریستی داعش را در یکی از حملات هوایی خود به سوریه کشته است.

آمریکا: نفر دوم داعش در سوریه کشته شده
آمریکا مدعی شده نفر دوم گروه تروریستی داعش را در یکی از حملات هوایی خود به سوریه کشته است.

به گزارش پرس تی وی، دیلی بیست و ان‌بی‌سی نیوز به نقل از مقام‌های وزارت دفاع امریکا که نامشان فاش نشد، اعلام کردند عبدالرحمان مصطفی قدولی ماه جاری کشته شد.

بر پایه گزارش‌ها، انتظار می‌رود اشتون کارتر، رئیس پنتاگون و ژوزف دانفورد، رئیس ستاد مشترک ارتش امریکا به زودی در یک نشست خبری کشته شدن قدولی را تایید کنند.

وزارت دادگستری امریکا پیش از این برای فردی که درباره این عضو ارشد داعش اطلاعات داشته باشد، تا 7 میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود.

ساختار فرماندهی داعش سری است و تنها چند تن دیگر در فهرستِ تحت تعقیبِ امریکا قرار دارند.

چنانچه این خبر تایید شود، قدولی دومین فرمانده ارشد داعش است که در هفته‌های اخیر کشته می‌شود.

پنتاگون چندی پیش از مرگ ابوعمر الشیشانی، از سرکردگان گروه تروریستی داعش در سوریه خبر داد.

جف دیویس، یکی از سخنگویان پنتاگون در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد به عقیدۀ امریکا ریش قرمزِ داعش «به دلیل شدت جراحات» کشته شده است.

شیشانی با نام اصلی «ترخان باتیراش ویلی» به دنبال کشته شدن ابوعبدالرحمان البیلاوی الانباری به عنوان فرمانده نظامی داعش برگزیده شده بود.

او پیش از پیوستن به داعش رهبری گروه «جیش المهاجرین و الانصار» متشکل از پیکارجویان اهل شمال قفقاز را بر عهده داشت.

وزارت خزانه‌داری امریکا در سپتامبر 2014 نام شیشانی را همراه 10 تن دیگر در فهرست تروریست‌ها قرار داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.