آخرین خبرعقب‌نشینی شاخص کل بورس؛ کاهش شتاب خروج پول از بازار سهام
5بازدید

تمرين به خاطر توهين فردین معصومي!

كاش او ذره‌اي از مرام ملي‌پوش قبل از خودش در 120 كيلو (عليرضا رضايي) را داشت. حرف‌هاي او در شان كسي كه بازوبند پهلواني را كسب كرده، نيست. او باعث ناراحتي همه جوانان و مدعيان شد.

مدعي سنگين وزن كشتي آزاد گفت: اين روزها فقط به ياد حرف‌هاي توهين آميز فردين معصومي و اثبات شايستگي‌هايم تمرين مي‌كنم.

سيدمحمدرضا آذرشكيب در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: معصومي در مصاحبه اخيري كه با يكي از شبكه‌هاي تلويزيوني داشت، به همه جوانان و همچنين من، بي‌احترامي كرد. او گفت آذرشكيب در حد من نيست، نمي‌دانم حد او كجاست؛ اما هر روز به ياد حرف‌هاي او تمرين كرده و هر شب با فكر جبران كردن شكستم برابر معصومي، مي‌خوابم.

وي تاكيد كرد: اين رسم پهلواني نيست. كاش او ذره‌اي از مرام ملي‌پوش قبل از خودش در 120 كيلو (عليرضا رضايي) را داشت. حرف‌هاي او در شان كسي كه بازوبند پهلواني را كسب كرده، نيست. او باعث ناراحتي همه جوانان و مدعيان شد.

قهرمان جوانان جهان در مورد تمريناتش گفت: اين روزها زير نظر عليرضا حيدري در كرج تمرين مي‌كنم و وضعيت بسيار خوبي دارم. حيدري غير از تمرين دادن جوانان، به هيچ پست و مقامي فكر نمي‌كند و براي رساندن كشتي كرج به جايگاه اصلي‌اش خيلي زحمت مي‌كشد.
انتهاي پيام/م

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.