آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

در اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال۹۵ مطرح شد

تاکید روحانی بر اجرای عملی اقتصاد مقاومتی

رئیس جمهور گفت: دولت برنامه ها و اقدامات خود را در مسیر اجرای عملی سیاست های اقتصاد مقاومتی، با شتاب و قدرت بیشتری ادامه خواهد داد.

رئیس جمهور گفت: دولت برنامه ها و اقدامات خود را در مسیر اجرای عملی سیاست های اقتصاد مقاومتی، با شتاب و قدرت بیشتری ادامه خواهد داد.

به گزارش تسنیم، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور عصر سه شنبه و در اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ٩٥، ضمن تبریک سال نو، روز جمهوری اسلامی و میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، خاطرنشان کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند فرهنگ، اخلاق و همدلی است و شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه باید ایفای نقش کند.

وی با اشاره به اقدامات عملی دولت در سا‌ل‌های اخیر در مسیر اقتصاد مقاومتی، از جمله پیشی گرفتن صادرات غیرنفتی بر واردات غیر نفتی برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی، توسعه و حمایت از شرکت های دانش بنیان و نیز آماده نمودن فضا برای جذب سرمایه و فناوری افزود: اقتصاد دانش بنیان بخش مهمی از اقتصاد مقاومتی است و در همین راستا صندوق نوآوری و شکوفایی و همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدامات ارزنده‌ای در رونق اقتصاد بومی و دانش بنیان داشته اند.

رئیس جمهور همه قوا، دستگاه‌ها و نهادها را مخاطب اقتصاد مقاومتی دانست و ابراز امیدواری کرد که با وفاق و همدلی؛ زمینه نقش آفرینی کارآفرینان و فعالان اقتصادی و همچنین حضور و مشارکت مردم در عرصه فعالیت های اقتصادی و در فضای پسابرجام گسترده تر شود.

روحانی با اشاره به نامگذاری سال جدید به عنوان "اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" از سوی رهبر معظم انقلاب تاکید کرد: دولت برنامه ها و اقدامات خود را در مسیر اجرای عملی سیاست های اقتصاد مقاومتی، با شتاب و قدرت بیشتری ادامه خواهد داد.

وی همچنین تصریح کرد: رشد پایدار اقتصادی در گرو حذف رانت و انحصار، شفافیت اطلاعات و همچنین ایجاد رقابت سالم و اخلاقی است.

در این جلسه، ابعاد فرهنگی نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد، شورای عالی انقلاب فرهنگی در کنار سایر دستگاه‌های کشور در زمینه فرهنگ‌سازی و گفتمان سازی برای اجرای "اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" با همفکری و مشورت با صاحب‌نظران و کارشناسان این عرصه، تلاش کند.

همچنین در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گیلان انتخاب شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.