آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
981بازدید

تظاهرات گسترده براي کناره‌گيري اولمرت

اين افراد، گزارش وينوگراد را اسفناک‌تر از تصورشان دانستند و در حالي که تصاوير نزديکان از دست رفته خود را بالاي دست گرفته بودند، اولمرت را لايق در اختيار داشتن حتي يک سرباز هم ندانستند.

در پي انتشار گزارش «وينوگراد» درباره دلايل شکست رژيم صهيونيستي در جنگ 33 روزه تابستان سال گذشته عليه لبنان، صهيونيست‌هاي ساکن مناطق اشغالي در تظاهراتي گسترده، بار ديگر خواستار کناره‌گيري اولمرت از قدرت شدند.

به گزارش مهر به نقل از روزنامه «هاآرتص»، زمان کوتاهي پس از انتشار گزارش وينوگراد در عصر روز چهارشنبه، شمار بسياري از اسرائيلي‌ها در اطراف منزل ايهود باراک، وزير جنگ رژيم صهيونيستي و ديگر مقام‌هاي اين رژيم به تظاهرات پرداختند.

اين تظاهرکنندگان خواستار کناره‌گيري فوري ايهود اولمرت، نخست‌وزير، ايهود باراک، وزير جنگ و برخي ديگر از مقامهاي رژيم صهيونيستي شدند.
تظاهرکنندگان علت برگزار کردن تظاهرات در محل زندگي باراک را بي‌‌توجهي وي نسبت به مقصر اصلي جنگ 33 روزه با لبنان يعني اولمرت اعلام کردند.

اين افراد، گزارش وينوگراد را اسفناک‌تر از تصورشان دانستند و در حالي که تصاوير نزديکان از دست رفته خود را بالاي دست گرفته بودند، اولمرت را لايق در اختيار داشتن حتي يک سرباز هم ندانستند.
 
 
پارچه نوشته‌اي براي استعفاي اولمرت

«ليور دينامز» از برپاکنندگان اين تظاهرات درباره بي‌لياقتي اولمرت گفت: من و بسياري از افراد ديگر، هرگز در جنگي که هدايت آن با اولمرت باشد، شرکت نخواهم کرد.

به گزارش خبرگزاري مهر، «الياهو وينوگراد»، رئيس کميته وينوگراد، عصر روز گذشته، خلاصه‌اي از گزارش اين کميته درباره دلايل شکست رژيم صهيونيستي از حزب‌الله لبنان در جنگ 33 روزه سال 2006 را خواند كه در آن آمده است که جنگ عليه لبنان در دستيابي به اهداف خود شکست خورد.

«الياهو وينوگراد»، رئيس کميته وينوگراد، در گزارش ابتدايي خود که در تاريخ دوشنبه، دهم ارديبهشت منتشر شد، اعلام کرد که نخست‌وزير رژيم اسرائيل، مسئول شکست مفتضحانه در مديريت جنگ عليه لبنان در تابستان گذشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.