آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

جزئیات انفجار تروریستی در منطقه زینبیه

تروریست‌های تکفیری در جنایتی جدید که نشان‌دهنده عمق سرخوردگی و ناامیدی در برابر ارتش و نیروهای مردمی سوریه است، یک دستگاه خودروی بمب‌گذاری شده را در منطقه زینبیه دمشق منفجر کردند.

تروریست‌های تکفیری در جنایتی جدید که نشان‌دهنده عمق سرخوردگی و ناامیدی در برابر ارتش و نیروهای مردمی سوریه است، یک دستگاه خودروی بمب‌گذاری شده را در منطقه زینبیه دمشق منفجر کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از سوریه، یک دستگاه خودروی بمب‌گذاری شده در ورودی الدیابیه در منطقه زینبیه دمشق منفجر شد.

خبرنگار تسنیم گزارش داد تا کنون بر اساس آمار اولیه، دست ‌کم 15 نفر شهید و بیش از 50 نفر دیگر زخمی شدند و خسارت‌هایی به خودروها وارد شد.

نیروهای ایست بازرسی در ورودی زینبیه توانستند این خودروی بمب‌گذاری شده را کشف کنند، ولی راننده تروریست این خودرو خود را در این مکان منفجر کرد.

این انفجار در نزدیکی هتل الفرسان منفجر شد که هتل مخصوص اقامت مجروحانی است که از شهرک‌های تحت محاصره الفوعه و کفریا برای مداوا به دمشق اعزام شده‌ اند.

به گفته منابع سوری، هدف از این انفجار تروریستی، علمای منطقه الفاطمیه در نزدیکی حرم حضرت زینب(س) بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.