آخرین خبرعکس: برد یک بر صفر استقلال مقابل الشمال
4بازدید
۳

تولید نفت ایران به ۳.۶ میلیون بشکه در روز رسید

صادرات نفت ایران باسرعتی بسیار سریعتر از آنچه که تحلیلگران قبل از لغو تحریم ها پیش بینی می کردند در حال افزایش است و در حال حاضر تولید نفت این کشور به ۳.۶ میلیون بشکه در روز رسیده است.

صادرات نفت ایران باسرعتی بسیار سریعتر از آنچه که تحلیلگران قبل از لغو تحریم ها پیش بینی می کردند در حال افزایش است و در حال حاضر تولید نفت این کشور به ۳.۶ میلیون بشکه در روز رسیده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل ازبلومبرگ، صادرات نفت ایران باسرعتی بسیار سریعتر از آنچه که تحلیلگران قبل از لغو تحریم ها پیش بینی می کردند در حال افزایش است. اگر این روند ترمیم سهم ایران از بازار نفت با همین سرعت ادامه پیدا کند، این موضع می تواند به یک چالش جالب توجه در نشست بعدی اوپک در ماه ژوئن تبدیل شود.

تولید نفت ایران به ۳.۶ میلیون بشکه در روز رسید

ایران در طی نیمه نخست ماه آوریل، روزانه بیش از 2 میلیون بشکه نفت صادر کرد. این رقمی بود که از پیگیری محموله های بارگیری شده در پایانه های صادراتی ایران محاسبه شده است. این در حالی است که صادرات نفت ایران در ماه مارس 1.45 میلیون بشکه در روز بود. این رقم ها صادرات میعانات ایران را در بر نمی گیرد. (میعانات یک نوع نفت سبک است که از میادین گازی به دست می آید.)

اگر حجم نفت پالایش شده در ایران –یعنی حدود 1.6 میلیون بشکه در روز- را به این میزان صادرات نفت اضافه کنیم، می توان مجموع تولید روزانه نفت این کشور را حدود 3.6 میلیون بشکه در روز برآورد کرد.

زمانی که تولید کنندگان نفت به رهبری ونزوئلا و روسیه در ماه فوریه شروع به صحبت کردن در باره پیشنهاد فریز تولید کردند، ایران کاملا صریح و شفاف اعلام کرد که تا زمانی که تولید خود را به سطح قبل از تحریم ها نرساند، در این طرح مشارکت نخواهد داشت. ایران این رقم را 4 تا 4.2 میلیون بشکه در روز تعیین کرد، هرچند که نگاهی به آمارهای رسمی اوپک از میزان تولید کشورها نشان می دهد که قبل از وضع تحریم ها در سال 2012، ایران روزانه 3.7 تا 3.8 میلیون بشکه در روز تولید می کرد.

ایران اعلام می کند که اکنون تولید روزانه اش به 3.5 میلیون بشکه در روز رسیده که این رقم بسیار به رقم تولیدی این کشور در زمان پیش از تحریم ها نزدیک است. این نشان می دهد که بازگشت ایران به سطح تولید قبل از تحریم ها که تحلیلگران پیش بینی کرده بودند یک سال طول بکشد، در طی 3 ماه محقق شده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمدرضا آرویش۱۳۹۵/۰۲/۰۶ ۱۸:۲۰

برادر عزیز سلام! کشور ما بالغ بر ۱۵۶ میلیون بشکه نفت قابل استحصال دارد که با تولید روزانه ۴ میلیون بشکه نفت تا ۳۸۰۰۰ روز یا به عبارتی ۱۰۴ سال می توانیم همچنان نفت داشته باشیم و این البته بدون در نظر گرفتن میدان هایی است که در آینده کشف خواهد شد و نیز بدون محاسبه تکنیک های نو که موجب افزایش ریکاوری فاکتور نفت از مخازن می باشد که می تواند ضریب بازیافت نفت را افزایش دهد.ما همچنین با داشتن ۳۳ تریلیون متر مکعب گاز قابل استحصال و تولید بیش از ۶۰۰میلیون مترمکعب تولید در روز ۵۵۰۰۰ روز یا حدود ۱۵۰ سال گاز برای مصرف و فروش خواهیم داشت و این در حالی ست که که ایران بالاتر رشد ذخایر نفتی و گازی در جهان را طی چند سال اخیر به خود اختصاص داده است.

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۶ ۱۴:۴۳

برآورد قبلی که میزان ذخایر نفت و گاز ایران را مجموعاً برای حدود نود سال آینده پیش بینی کرده بودند با افزایش حجم تولید و صادرات نفت چه تغییری میکند؟ آینده ذخایر نفت و گاز ایران چگونه است؟ آمار و تحلیل جدیدی دارید که منتشر کنید؟ ممنون

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۰۶ ۱۴:۳۵

به اقای مهندس زنگنه و تیم همراهش تبریک می گویم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.