آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1بازدید

نجات جان كوهنوردی توسط هلال احمر ساوه

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه گفت: با تلاش امدادگران این جمعیت، جان كوهنورد ساوجی كه در ارتفاعات ورده از توابع شهرستان زرندیه دچار حادثه شده بود، نجات یافت.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه گفت: با تلاش امدادگران این جمعیت، جان كوهنورد ساوجی كه در ارتفاعات ورده از توابع شهرستان زرندیه دچار حادثه شده بود، نجات یافت.

محمد رضایی عصر جمعه در گفت وگو با ایرنا افزود: در پی اعلام سقوط یك كوهنورد 37 ساله ساوجی در ارتفاعات ورده شهرستان زرندیه به سرعت تیم امداد و نجات كوهستان این شهرستان به منطقه اعزام شدند.

وی ادامه داد: با توجه به وخامت حال عمومی مصدوم و نبود راه های دسترسی، با هماهنگی و اعزام تیم های تخصصی از مركز استان، درخواست بالگرد نیز انجام شد.

رضایی گفت: با تلاش عوامل امداد و نجات شهرستان ساوه، مصدوم از ارتفاعات پایین آورده و برای ادامه مراحل درمانی به بیمارستان شهید مدرس ساوه منتقل شد.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه اظهار كرد: سقوط این كوهنورد از ارتفاعات به علت نداشتن تعادل اتفاق افتاد و حادثه در محلی غیرقابل دسترسی برای كار امداد و نجات رخ داد.

جمعیت هلال احمر استان مركزی 14هزار داوطلب و امدادگر دارد كه سهم شهرستان ساوه از این تعداد حدود یك هزار و 500 نفر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.