رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
7بازدید
۱۰

فوتو نیوز «تابناک»؛

از «پیش بینی جزایری درباره احمدی نژاد» تا «ضیافت شامی که گریبانگیر قالیباف شد»

تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می خواهیم با بخش خبری فوتو نیوز، مقامات با شما بی روتوش از همیشه و رو در رو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز، «فوتونیوز» حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش خودشان الصاق می‌کند، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

از «پیش بینی جزایری درباره احمدی نژاد» تا «ضیافت شامی که گریبانگیر قالیباف شد»
تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند.  
 
از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان، الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

{$sepehr_album_23772}

01

01
01
01
01
01
01
01
01
01
01
01
01
01
01
01
01
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۰۷:۵۸

قوه قضاییه کار بسیار خوبی کرد که علت مرگ اولادی رو اعلام کرد!!! مردم باید بدونند درون ورزشی ها چه می گذره! البته فوت در چنین سنینی کاملا مشکوک هست!

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۰ ۲۳:۵۸

حالا جزایری کی هست که هی نظراتش را بیان میکنید

داود۱۳۹۵/۰۲/۲۰ ۲۳:۵۸

واقعا چه دلیلی داره شهردار تهران برای برگزاری این ضیافت؟؟
از جیب ملت

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۰ ۲۳:۱۵

نباید علت مرگ اولادی اعلام میشن اینو خوردبین گفته چونکه باید علت مرگ بقیه هم به همین صراحت اعلام بشه!!!!

ارزو۱۳۹۵/۰۲/۲۰ ۲۱:۴۷

چرا از فرزاد حسنى گله دارند

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۰ ۲۱:۲۹

فعلا معلوم نیست چرا برخی از سایتها دارند شهرام جزایری مجرمی که جرم او دردادگاه محرض شده رادرحد یک اقتصاددان بزرگ بینالمللی باد میکنند؟ البته بزودی مشخص میشود.

آمنه۱۳۹۵/۰۲/۲۰ ۱۹:۵۸

يعني مقتدي صدر فقط بصورت دزدكي به ايران آمده

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۰ ۱۹:۴۶

یک سؤال ! آیا خانم ها در مواقعی که نامحرمی وجود ندارد باید با حجاب باشند ؟!

ناشناس۱۳۹۵/۰۲/۲۰ ۱۹:۳۲

نباید میگفتند

روح۱۳۹۵/۰۲/۲۰ ۱۹:۲۸

همیشه حتی در بدترین شرایط حق به صاحب حق خواهد رسید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.