آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

ورود سالانه یک میلیارد دلار دارو به کشور

رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: سالانه یک میلیارد دلار دارو وارد کشور شده و 200 میلیون دلار نیز صادر می‌شود.

به گزارش ایسنا، جلیل سعیدلو در نشست با اصحاب رسانه کردستان، اظهار کرد: عدالت در توزیع دارو مهمترین مسئله انجمن داروسازان ایران است.

وی افزود: سیستم دارویی سیستمی پیشرو در توزیع است که با سایر کالاهای موجود نمی‌توان مقایسه کرد.

رئیس انجمن داروسازان ایران اعلام کرد: سالانه یک میلیارد دلار دارو وارد کشور شده و 200 میلیون دلار نیز صادر می‌شود.

وی ادامه داد: سالانه سه میلیارد دلار دارو در کشور توزیع می‌شود که باید متناسب با نیاز افزایش داشته باشد.

سعیدلو با اشاره به اینکه مسئولان تلاش می‌کنند که این مهم را با سیاست انقباظی مدیریت کنند، ذکر کرد: توزیع دارو باید براساس نیاز صورت گیرد به ویژه در مواردی که جان بیمار در خطر باشد.

وی با اشاره به اینکه توزیع دارو به صورت دولتی و خصوصی صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: اعتماد دولت به بخش خصوصی سبب ارائه خدمات مطلوب در حوزه توزیع و عرضه دارو خواهد شد.

رئیس انجمن داروسازان ایران بیان کرد: 30 درصد از داروهای موجود در داروخانه‌های ایران به طور مستقیم و یا غیرمستقیم از گیاه ساخته شده‌اند و به صورت کاملا استاندارد در اختیار بیماران قرار داده می‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.