آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

کنسرت ناظری‌ها هم در نیشابور لغو شد

پس از لغو کنسرت «کیهان کلهر» در نیشابور، کنسرت شهرام و حافظ ناظری هم در این شهر لغو شد.

پس از لغو کنسرت «کیهان کلهر» در نیشابور، کنسرت شهرام و حافظ ناظری هم در این شهر لغو شد.

به گزارش ایسنا، این در حالی است که طبق اعلام دست‌اندرکاران کنسرت ناظری‌ها، پیش‌تر مراحل دریافت مجوز و طی مراحل قانونی انجام شده بود و انتظار می‌رفت کنسرت «ناگفته» که توسط شهرام ناظری و حافظ ناظری اجرا می‌شود، برای دومین‌بار در اجرای تور این کنسرت با در بسته مواجه نشود.

با وجود این‌که نوازندگان زن این کنسرت اجازه حضور روی صحنه را نداشتند، اما دو هفته‌ی قبل نیز مجوز برگزاری کنسرت «ناگفته» در شهر شاندیز مشهد و چند شهر دیگر اصلا صادر نشد.

در کنسرت‌های «ناگفته» استاد شهرام ناظری همراه حافظ ناظری به اجرای برخی قطعات آلبوم «ناگفته» می‌پردازد و برخی کارهای خاطره‌انگیز شهرام ناظری نیز با تنظیم جدید به مخاطبان ارائه می‌شود.

از دیگر ویژگی‌های این کنسرت، مثنوی‌خوانی به شیوه‌ی سنتی آن، یعنی بداهه‌خوانی است. در این بخش از کنسرت، پدر و پسر تلاش می‌کنند تا به معرفی آواز سنتی ایرانی به شیوه کهن آن، که این روزها کم‌فروغ و به‌دست فراموشی سپرده شده است، بپردازند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.