آخرین خبرعکس: گرامیداشت درگذشتگان در سراسر جهان
1بازدید

محاکمه «سحرخیز» در دادگاه کارکنان دولت

وکیل‌مدافع عیسی سحرخیز گفت: موکلم در روزهای 18 و 23 خردادماه در دو پرونده جداگانه در دادگاه کارکنان دولت محاکمه می‌شود که باید برای رسیدگی به این دو پرونده، درخواست تجمیع دهیم.

وکیل‌مدافع عیسی سحرخیز گفت: موکلم در روزهای 18 و 23 خردادماه در دو پرونده جداگانه در دادگاه کارکنان دولت محاکمه می‌شود که باید برای رسیدگی به این دو پرونده، درخواست تجمیع دهیم.

سیدمحمود علیزاده طباطبایی در گفت و گو با ایسنا، گفت: موکلم سه پرونده دارد که یکی از این پرونده‌ها مربوط به جرایم امنیتی بوده و در شعبه 28 دادگاه انقلاب رسیدگی خواهد شد؛ البته وقت رسیدگی به آن تجدید شده و وقت جدید نیز هنوز ابلاغ نشده است.

وی با بیان اینکه موکلم دو پرونده دیگر در دادگاه کارکنان دولت دارد، گفت: یکی از این پرونده ها مربوط به توهین به مقامات بوده و در شعبه 1058 دادگاه کارکنان دولت است و 18 خرداد ماه برای رسیدگی به آن تعیین شده است.

علیزاده طباطبایی افزود: پرونده دیگر نیز با عنوان اتهامی نشر اکاذیب در شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت مطرح است و 23 خردادماه برای رسیدگی به آن تعیین شده است.

وکیل‌مدافع عیسی سحرخیز افزود: طبق قانون دو پرونده موکلم باید تجمیع و در یک پرونده مورد رسیدگی قرار گیرد، اما به دو شعبه جداگانه ارسال شده که باید درخواست تجمیع دهیم.

وی افزود: موکلم اکنون در بیمارستان است و تا زمانی که مرخص نشود امکان رسیدگی وجود ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.